Produkter


Garmin Edge 830 bundle
Garmin Edge 830 bundleGarmin Edge 830 bundle
Garmin Edge 830 bundle
Garmin Edge 830 bundle
Garmin Edge 830 bundle
Garmin Edge 830 bundle
Garmin Edge 830 bundle
Garmin Edge 830 bundle
Garmin Edge 830 bundle
Garmin Edge 830 bundle
Garmin Edge 830 bundle
Garmin Edge 830 bundle
Garmin Edge 830 bundle

Garmin Edge 830 bundle

Gratis fragt*

3.34900

Vejl.:
3.99900


På lager
Modelnr.010-02061-11
FragtFra 19 kr.
  • Beskrivelse
  • Specifikationer
Se flere produkter fra Garmin
GPS cykelcomputer fra Garmin med integreret navigation.
Det seneste skud på stammen fra Garmin i 8xx serien tilbyder væsentlig højere processor hastighed, længere batterilevetid og et væld af nye funktioner.
Af nye funktioner kan nævnes ClimPro, Mountainbike statistik, Heat Acclimation, Performance Power Curve og mange flere.

I denne bundle medfølger Garmin Speed sensor 2, Garmin Kadencesensor 2 og Garmin HRM Dual pulsmåler.
Der medfølger også to holdere, en out front og en almindelig samt en sikringsstrop.

Med Garmin Connect appen der fås til iOS og Android kan du hente endnu flere apps og funktioner til din Edge computer.
Displayet er let at aflæse og er nu blevet endnu større, 2,6" med automatisk variabel lysstyrke for at få den længste batterilevetid, men samtidig opretholde læsbarheden, selv i solskin.
Touchskærmen i Garmin Edge 830 har fået en opgradering og er nu væsentlig bedre end forgængeren.

Navigation og GPS funktioner
Garmin Edge 830 kommer med Garmin Cycle maps med sving-for-sving navigation. Edge 830 sørger automatisk for at lede dig tilbage på din rute hvis du kører forkert. Med den nye hurtigere processor sørger Edge 830 for at udregne din rute op til dobbelt så hurtigt som forgængeren.
Beslutter du dig for at køre hjem før din rute er færdig hjælper Garmin Edge 830 dig også med det, og den sørger hurtigt for at beregne en ny rute hjemad.
Det er også muligt at indtaste en adresse eller vælge en destination fra listen med points of interest i Garmin Edge 830.
Du kan starte en Grouptrack session med dine venner der også har en kompatibel Garmin enhed. Så kan i se hvor hinanden er, hvis i nu er mange der cykler en rute.
Computeren gør brug at både GPS, GLONASS og Galileo sattelitterne, så du kan få den mest præcise data til at tracke din tur.

Sensorer
Du kan tilsluttet et væld af forskellige sensorer til Edge 830 da den både har support for ANT+ og Bluetooth Low Energy sensorer.
Den indbyggede højdemåler bruges, udover at måle højde, også til at udregne resten af din stigning med funktionen ClimPro. Her får du grafisk vist hvor du er på stigningen og hvor langt du har igen.

Mountainbike funktioner
Garmin har i denne enhed tilføjet en lang række funktioner til mountainbike folket. De kalder det Mountainbike Dynamics.
Denne funktioner viser dig hvor hårdt du har kørt din tur. Turen bliver vurderet på to parametre, Grit og Flow.
Grit dækker over hvor svært sporet er, i forhold til sving, stigninger og andre forhindringer. To ryttere på samme spor får altså den samme grit score.
Flow dækker over hvor godt sporet er blevet kørt af rytteren i forhold til hvor godt sving bliver kørt, hvor hårdt der bliver bremset og lignende. Her kan scoren altså variere fra rytter til rytter.
Et tredje funktion er hop. Computeren vil tælle hvor mange hop du har taget, og for hvert hop fortælle dig hvor langt du kom fra hoppet før du landede igen, og hvor længe du hang i luften.

Smartphone forbindelse
Du kan koble din Edge til din telefon og modtage notifikationer direkte fra telefonen. Så er du fri for at skulle have telefonen op ad lommen hver gang der sker noget.
Du kan også vælge hvilke notifikationer du ønsker at få på uret, eksempelvis opkald, SMS og lignende.
Fing My Edge funktionen er også super brugbar, især på mountainbike, for skulle det ske at din Garmin Edge falder af og den er forbundet til din smartphone, vil du få en besked på din telefon med en rutevejledning tilbage dertil hvor din telefon sidst havde forbindelse med din Garmin Edge.
Når du er kommet til stedet hvor den skulle være og du har fået forbindelse igen, kan du starte en alarm så du kan høre hvor den ligger henne.
Skulle du være ude for et styrt kan Garmin Edge 830 sende en besked til en nødkontakt. Hvis den registrerer noget der kunne være et styrt vil din Garmin Edge starte en timer som sender en besked til en bestemt kontakt efter kort tid. Du har mulighed for at stoppe beskeden hvis der ikke er sket noget.

Batterilevetid
20 timer alt efter lysstyrke på skærmen og omgivende temperatur.
Garmin Edge 830 er kompatibel med Garmins batteripakke som kan lade enheden op mens den er i brug.

Se mere

Se mindre


Specifikationer

ProducentGarmin
MonteringFrempind, Styr
Kørt tidJa
DataoverførselJa
HøjdemålerJa
PulsJa
NavigationJa
GPSJa
Total kmJa
KadenceJa
BaggrundslysJa
Aktuel hastighedJa
Km tællerJa
UrJa
Max hastighedJa
KalorietællerJa
GennemsnitJa
Stop urJa
TrådløsJa
TemperaturJa
FarveSort
Længde82 mm
Bredde50 mm
Højde20 mm
Vægt79,1 Gram
Stregkode / EAN753759207304

Se mere

Se mindre
Garmin Edge 830 bundleGarmin Edge 830 bundleGarmin Edge 830 bundleGarmin Edge 830 bundleGarmin Edge 830 bundleGarmin Edge 830 bundleGarmin Edge 830 bundleGarmin Edge 830 bundleGarmin Edge 830 bundleGarmin Edge 830 bundleGarmin Edge 830 bundle
Luk X