Produkter


Garmin Edge 130 Plus
Garmin Edge 130 PlusGarmin Edge 130 Plus
Garmin Edge 130 Plus
Garmin Edge 130 Plus
Garmin Edge 130 Plus
Garmin Edge 130 Plus
Garmin Edge 130 Plus
Garmin Edge 130 Plus

Garmin Edge 130 Plus

Gratis fragt*
Modelnr.010-02385-01
LeveringVi sender i dag
FragtFra 0 kr.

På lager

1.69900dao: Bestil inden 15:00
GLS: Bestil inden 17:00
Vi sender i dag  • Beskrivelse
  • Specifikationer
Se flere produkter fra Garmin
Garmin Edge 130 Plus.

Garmin Edge 130 plus er den perfekte cykelcomputer til dig der gerne vil have de vigtigste funktioner i en kompakt Cykelcomputer. Garmin Edge 130 Plus er nemlig den model hvor Garmin har vægtet balancen mellem pris og funktioner.

Garmin har givet Edge 130 modellen en kæmpe overhaling med nye funktioner og forbedringer.

Climbpro er en af de store succeser fra de store modeller som Garmin har proppet i den lille 130 plus.
Derudover har de tilføjet Træningsplanlægning, MTB-dynamik og Hændelsesregistrering computeren kan sende signal til en nødkontakt hvis der er sket et uheld.

Sving-for-Sving navigationen er også forbedret sammen med Livetrack.

Du kan tilslutte pulsbælte, kadencesensor, speedsensor, effektmåler (wattmåler) og Garmin Varia Radar.
Den er betjent af knapper på siden og i bunden, og skærmen er ikke til touch.

Du har én profil på computeren du kan opsætte lige som du vil. Du kan have op til 5 brugerdefinerede sider, hvor du på hver side kan have op til 8 felter. Du kan derfor altid se de ting du ønsker, hvad enten det måtte være din fart, din effekt, stigningsprocent eller noget helt andet.

Højdremålingen fungerer barometrisk, så du får den mest korrekte måling af din aktuelle højde, og det bedste billede af din tur, når du kommer hjem og kigger det hele igennem.
Når du er færdig med turen overfører den selv til Garmin Connect så du ikke behøver at gøre mere end at gemme din tur, og så har du alle data du har brug for på Garmin Connect. Du kan derefter sætte den op til at overføre til andre sider som Strava, TraningPeaks og flere.

Du kan tilslutte alle enheder, puls, fart, watt, over både ANT+ og bluetooth.
Enheden er i stand til at vise din effekt, både den aktuelle og gennemsnit over flere sekunder, men den kan dog ikke vise din balance mellem højre og venstre ben selvom din effektmåler er i stand til det, og den kan heller ikke vise "normalized power".

På navigationssiden kan du få "turn by turn" navigation, og du kan lave ruter i din Garmin Connect App, der kan lægges direkte over på enheden.
Du kan ikke se andre veje end lige præcis den du skal køre på, så du kan heller ikke blive navigeret tilbage til ruten, hvis du kører forkert.
Du kan dog ikke stå på computeren og lave en rute, eller søge efter den nærmeste tankstation efter forsyninger, da den selve enheden ikke kan lave ruter, men de kun kan laves over telefonen eller computer.

Du kan få "Live Strava" så dine favorit segmenter fra Strava bliver vist på enheden, så du bedre kan se, hvor du ligger i forhold til din egen bedste tid og den bedste tid overall.

Under brug kan den holde strøm i op til 12 timer.

Se mere

Se mindre


Specifikationer

ProducentGarmin
MonteringFrempind
Kørt tidJa
DataoverførselJa
HøjdemålerJa
PulsJa
NavigationJa
GPSJa
Total kmJa
KadenceJa
BaggrundslysJa
Aktuel hastighedJa
Km tællerJa
UrJa
Max hastighedJa
KalorietællerJa
GennemsnitJa
Stop urJa
TrådløsJa
TemperaturJa
FarveSort
Stregkode / EAN753759256142

Se mere

Se mindre
Garmin Edge 130 PlusGarmin Edge 130 PlusGarmin Edge 130 PlusGarmin Edge 130 PlusGarmin Edge 130 PlusGarmin Edge 130 Plus
Luk X