Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
PostNord HOME bestil inden 14:00
Modtag i morgen PostNord HOME bestil inden 14:00

Dagens tilbud

BikeWorkx Chain Star BIO 50 ml

BikeWorkx Chain Star BIO 50 ml

Spar 43%
35,00
20,00

Billig cykelutrustning


Her på siden kan du finde vores udvalg af cykelcomputere. Vi forhandler forskellige modeller fra et hav af producenter, så du kan finde den der passer bedst til dig og dine behov. Her på siden kan du bl.a. finde de meget populære cykelcomputere fra Garmin. Vi forhandler også produkter fra andre mærker, som eksempelvis Cateye, Force, Giant og Sigma Sport

Øverst til venstre kan du finde vores filtreringsknapper, som giver dig mulighed for at sortere i vores store sortiment. Herved kan du hurtigt finde frem til de modeller der indeholder dine specifikke ønsker.


Hvad skal jeg med en cykelcomputer?

En cykelcomputer er et lille apparat der kan monteres på din cykel. Via et display modtager du information om din cykling. En cykelcomputer er en accessories til dig, der gerne vil have indsigt i hvordan du bruger din cykel. Uanset om du er professionel atlet, motionist eller bare pendler, så kan denne lille gadget give dig informationer omkring din tur.
De findes i mange forskellige modeller. Langt de fleste basale cykelcomputere inkluderer måling af hastighed og distance. De mere avancerede modeller kan give dig informationer som eksempelvis pulsmåling, kalorieforbrænding, rutekort og meget mere.


Cykelcomputere og specifikationer

Flere og flere dyrker cykling som motionssport, og derfor er der kommet større fokus på træningen samt hvordan man optimerer sin egen træning og resultater. Det kan det som eksempel være gps til cykel, der giver dig et overblik over ting som rute og afstand.  
Når du skal finde den rigtige cykelcomputer er det vigtigt at du kigger på dine behov. På den måde er det nemlig lettere at sikre sig, at computeren opfylder dine ønsker og har de rigtige specifikationer. Du skal derfor overveje, hvilke parametre du gerne vil måle med din cykelcomputer. Er det nok at computeren måler distance og tid, eller skal den også kunne opmåle din rute, watt og kadence? Skal den måle med GPS? Skal den være trådløs? Der er mange forskellige punkter du skal tage stilling til.

 

Cykelcomputere med ledning

På vores side har du bl.a. mulighed for at finde cykelcomputere med ledning. Ledningen giver dig en sikker forbindelse, og så er disse modeller ofte billigere end andre. Find vores cykelcomputere med ledning her. Når du har en cykelcomputer med ledning, skal du kun skifte batteri på selve computeren.

 

Cykelcomputere uden ledning

Du kan selvfølgelig også få cykelcomputere uden ledning. Vores trådløse cykelcomputere kommer i et hav af forskellige modeller og specifikationer. Du kan derfor nemt finde den model der passer til dig og dine behov. Den trådløse model har et smart design, hvor du ikke skal have en ledning hængende fra styret til hjulet.


Cykelcomputere med GPS

I dag er der flere og flere der bruger cykelcomputere med GPS til cykel. GPS’en giver dig ofte mulighed for at se forskellige data såsom: hastighed, distance, tid kørt, gennemsnitsfart og kadence. Du kan finde vores cykelcomputere med GPS her.  Fordelen ved at bruge en cykelcomputer med GPS er, at modellerne ofte giver dig en større nøjagtighed i målingerne og flere mulige parametre. Hvis du leder efter GPS til cykel, så fører vi et bredt sortiment i mange prisklasser.
 

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.