Produkter


Oakley Sutro sort Prizm Jade
Oakley Sutro sort Prizm JadeOakley Sutro sort Prizm Jade
Oakley Sutro sort Prizm Jade
Oakley Sutro sort Prizm Jade
Oakley Sutro sort Prizm Jade
Oakley Sutro sort Prizm Jade
Oakley Sutro sort Prizm Jade
Oakley Sutro sort Prizm Jade
Oakley Sutro sort Prizm Jade

Oakley Sutro sort Prizm Jade

Gratis fragt*

89900

Vejl.:
1.42000


På lager
Modelnr.OO9406-0337
FragtFra 19 kr.
  • Beskrivelse
  • Specifikationer
Se flere produkter fra Oakley
Oakley Sutro Black Inc Prizm Jade.

De store briller gør sit indtog, og det er Oakley selvfølgelig også med på.

Oakley erfarede, at mange ikke ville have et helt sporty look på deres cykelbriller, så de gik på kompromis med funktionaliteten for et mere afslappet look.
Det tog Oakley til sig, og lavede Sutro.

Det store retro design giver dig et kanon synsfelt, hvor du ikke ser rammen, selvom den er kraftig. Brillen er forhøjet, så intet kommer i synsfeltet, og du har fuld udsyn over dine omgivelser.
Oakley hørte fra deres professionelle ryttere, at de kunne have problemer med at se biler og andre ryttere, når de kiggede bagud. Derfor er brillen lavet ekstra bred i bunden rammen, for at give bedre sikkerhed for dig selv og andre.

Stellet er lavet af Oakleys 'O Matter' materiale. Det gør stellet ekstremt holdbart - så selvom de ikke er lavet til at styrte med, så holder de ofte til slaget.
Takket været materialet bliver vægten også holdt nede, så de ikke føles tunge på hovedet.
Brillestængere er lavet tyndere og forlængede. Det giver et bedre fit når du har dem på sammen med hjelmen, men også når du bruger brillerne sammen med en kasket i fritiden.

Næsepuden er der Oakleys 'Unobtanium' materiale. Den er også blevet forstørret så den holder om mere af næsen, hvilket giver dig et endnu bedre fit samt den er bedre til at blive siddende. Brillen bliver nemlig siddende selvom du skulle svede eller køre i regnvejr.

Prizm Jade er med kun 14% lystransmission lavet til meget lyse forhold. Specielt om sommeren på landevejen er den optimal. Prizm teknologien hjælper til at forstærke konstrasten, så du nemmere kan se de forhindringer der måtte være på vejen - om så det er de hvide striber på vejen, huller eller småsten. Så er du altid godt forberedt.

Brillerne kommer i et hardcase etui med en stofpose.

Se mere

Se mindre


Specifikationer

ProducentOakley
LinserEt sæt linser
TypeBrille
KønDame, Herre
FarveSort
PhotochromiskeNej
StyrkeNej
PolariseretNej
Stregkode / EAN888392404770

Se mere

Se mindre
Oakley Sutro sort Prizm JadeOakley Sutro sort Prizm JadeOakley Sutro sort Prizm JadeOakley Sutro sort Prizm JadeOakley Sutro sort Prizm JadeOakley Sutro sort Prizm JadeOakley Sutro sort Prizm Jade
Luk X