Produkter


  • ProducentX
  • TilbehørX
  • MonteringX
  • PlaceringX
  • LagerX
Fjern alle filtre

Når dit barn skal med på farten, kan det være en rigtig god idé at investere i en barnestol (også kendt som cykelstol). Derfor har vi her hos cykelgear.dk et stort udvalg af forskellige cykelstole, og vi forhandler produkter som eksempelvis de populære Yepp cykelstole. Du kan også finde en række andre mærker. På denne side kan du også finde tilbehør til din barnestol, som eksempelvis ekstra beslag, seler og regnslag.

Du kan bruge filtreringsknapperne til at sortere i vores udvalg af cykelstole, så du finder frem til den model du er på udkig efter.

Glæden ved at have dit barn med på farten
Hvis du gerne vil have dit barn med på farten og transportere jer sikkert rundt i trafikken, så er en barnestol helt uundværlig. Du kan trygt sætte dit barn i stolen og nyde en cykeltur i den friske luft. Her på vores side finder du et stort udvalg af barnestole og tilbehør dertil.

En barnestol placeres på din cykel, så dit barn kan sidde deri og nyde turen. Stolen er helt perfekt til dig, hvis barn ikke har lært at cykle endnu, eller hvis I bor i et tæt trafikeret område. Barnet har mulighed for at nyde jeres cykeltur og med en barnestol har I rig mulighed for at tage på korte og lange ture – og så er I med til at gøre noget godt for klimaet.
Vi forhandler en række forskellige modeller, så du kan finde den cykelstol der passer bedst til dig, dit barn og cyklen. Udover at barnet skal sidde godt, så er det også vigtigt at stolen er solid og nem at håndtere. Det er også vigtigt at dit barn kan have en cykelhjelm på, så de er godt beskyttet - også uden at genere dig.

Lovgivningen omkring barnestole
Det er først lovligt (og sikkert) at transportere sit barn rundt i en cykelstol. Når barnet har kræfter til selv at sidde op – uden hjælp. Det er derfor vigtigt at dit barn kan sidde selv, inden du tager det med på tur. Det er meget forskelligt fra barn til barn hvordan dette indtræffer, så derfor er der ikke lovgivet om en specifik alder.
Dog er der lovgivet om en maks grænse for hvor længe et barn kan sidde i en cykelstol – de fleste cykelstole har nemlig en maksimumsbelastning på 22kg. Specifikationerne for de forskellige børnestole kan du finde under produkterne.

Find den rigtige cykelstol
Mangler du råd og vejledning til valg af den helt rigtige cykelstol? Tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er eksperter indenfor cykler og tilbehør dertil, og vores kundeservice sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige cykelstol, så dig og dit barn kan suse rundt i det fri.