Modtag i morgen
daoHOME bestil inden 16:00
PostNord HOME bestil inden 19:30
GLS bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME bestil inden 16:00 PostNord HOME bestil inden 19:30 GLS bestil inden 20:30

Dagens tilbud

Tacx Cykelgear.dk flaske 500 ml sort

Tacx Cykelgear.dk flaske 500 ml sort

Spar 40%
25,00
15,00

Billig cykelutrustning


Når dit barn skal med på farten, kan det være en rigtig god idé at investere i en barnestol (også kendt som cykelstol). Derfor har Cykelgear.dk et stort udvalg af forskellige cykelstole, og vi forhandler eksempelvis de populære Yepp cykelstole. Du kan også finde en række andre mærker her på siden. På denne side kan du også finde tilbehør til din barnestol, som eksempelvis ekstra beslag, seler og regnslag.


Glæden ved at have en barnestol

En barnestol er helt uundværlig, hvis du gerne vil have dit barn sikkert med på farten. Du kan trygt sætte dit barn i stolen og nyde en cykeltur i den friske luft. Her på siden finder du et stort udvalg af barnestole og tilbehør dertil.


Hvorfor en barnestol?

En barnestol placeres på din cykel, så dit barn kan sidde deri og nyde turen. Stolen er helt perfekt til dig, hvis barn ikke har lært at cykle endnu. Dette skal dog ikke forhindre jer i at tage på korte og lange ture – desuden gør I noget godt for klimaet.

Vi forhandler en række forskellige modeller, så du kan let finde en cykelstol der passer til dit barn og din cykel. Udover at barnet skal sidde godt, så er det også vigtigt at stolen er solid og nem at håndtere. Det er desuden vigtigt at dit barn kan have en cykelhjelm på.


Lovgivningen omkring barnestole

Det er først lovligt at transportere sit barn rundt i en cykelstol, når barnet har kræfter til selv at sidde op – uden hjælp. Derfor er det vigtigt at dit barn kan sidde selv, inden du tager det med på tur. Lovgivningen angiver ikke en bestemt alder for, hvornår du må have dit barn med i en barnestol, da det er meget forskelligt fra barn til barn hvornår de selv kan sidde.
Dog er der lovgivet om en maks grænse for hvor længe et barn kan sidde i en cykelstol – de fleste cykelstole har nemlig en maksimumsbelastning på 22kg. Specifikationerne for de forskellige børnestole kan du finde under produkterne.


Find den rigtige cykelstol

Mangler du råd og vejledning til valg af den helt rigtige cykelstol? Tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er eksperter indenfor cykler og tilbehør dertil, og vores kundeservice sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig.