Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS bestil inden 17:00
PostNord HOME bestil inden 16:00
Modtag i morgen GLS bestil inden 17:00 PostNord HOME bestil inden 16:00

Dagens tilbud

Rogelli Wright Cykelbriller Fluo Gul

Rogelli Wright Cykelbriller Fluo Gul

Spar 40%
249,00
149,00

Billig cykelutrustning


Anhænger til Cykel


Anhænger til cykel er blevet mere og mere populært, hvilket der er en god grund til. Cykelanhænger kan nemlig løse forskellige transport vanskeligheder, man normalvis har som cyklist. 
Du kan med en anhænger til cykel transportere alt fra store indkøb, børn, bagage, planter, hund og andre kæledyr. Det er stort set kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til hvad du kan bruge din anhænger til. 
Når du skal vælge en cykeltrailer eller cykelanhænger, er det en fordel at have gjort sig nogle overvejelser om hvad dens primære formål skal være. 
 

Cykelanhænger til transport af børn


En cykelanhænger til at transportere børn, er et godt alternativ til en barnestol på cyklen. Fordelen ved at have sine børn i anhænger er blandt andet, at anhængere kan fås med overtræk således at børnene kan sidde i tørvejr på trods af regn og sne. En cykelanhænger giver også mulighed for at have to børn med på cyklen, da en cykelanhænger kan fås med to sæder.
 

Transport af mindre kæledyr på cyklen


Cykeltrailer kan også bruges til at transportere dine kæledyr såsom hund eller kat. En anhænger til kæledyr er indrettet med en fast bund. Overtrækket er som regel lavet med en form for fluenet, så dit kæledyr hele tiden bliver ventileret og derfor ikke bliver for varm. Dette er også et mere sikkert alternativ til frontkurv på styret, der ikke er beregnet til kæledyr.

 

Cykel transport af bagage og gods


Som cykelturist eller typen der handler stort ind på cykel, vil en anhænger være ideel til formålet. Ligesom en cykeltaske eller rygsæk, Skal du have en anhænger til din cykelferie, kan du få modeller som er flade og derfor har mindre vindmodstand. Til indkøb og transport af gods vil en anhænger med en firkantet boks bagpå være oplagt, da den giver mulighed for at kunne have en masse med. 

Vi har prisgaranti på alle produkter og derfor også anhængere til cykel. Det sikrer dig en billig cykeltrailer eller billig cykelanhænger. Hvis du er i tvivl om hvilket produkt, der er bedst til dig, så kan du altid tage fat i vores kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig i den rigtige retning. 


 

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.