ProdukterAnhænger til Cykel

Anhænger til cykel er blevet mere og mere populært, hvilket der er en god grund til. Anhængeren kan nemlig løse forskellige transport vanskeligheder, man normalvis har som cyklist. 
Du kan med en anhænger på din cykel transportere alt fra store indkøb, børn, bagage, planter, hund og andre kæledyr. Det er stort set kun fantasien der sætte grænser, når det kommer til hvad du kan bruge din anhænger til. 
Når du skal vælge en anhænger til din cykel, er det en fordel at have gjort sig nogle overvejelser om hvad dens primære formål skal være. 

Cykel anhænger til transport af børn

En anhænger til at transportere børn, er et godt alternativ til en barnestol på cyklen. Fordelen ved at have sine børn i anhænger er blandt andet, at anhængere kan fås med overtræk således at børnene kan sidde i tørvejr på trods af regn og sne. En cykelanhænger giver også mulighed for at have to børn med på cyklen, da anhængeren kan fås med to sæder.

Transport af mindre kæledyr på cyklen

Anhængere kan også bruges til at transportere dine kæledyr såsom hund eller kat. En anhænger til kæledyr er indrettet med en fast bund. Overtrækket er som regel lavet med en form for fluenet, så dit kæledyr hele tiden bliver ventileret og derfor ikke bliver for varm. 

Cykel transport af bagage og gods

Som cykelturist eller typen der handler stort ind på cykel, vil en anhænger være ideel til formålet. Ligesom en cykeltaske eller rygsæk, Skal du have en anhænger til din cykelferie, kan du få modeller som er flade og derfor har mindre vindmodstand. Til indkøb og transport af gods vil en anhænger med en firkantet boks bagpå være oplagt, da den giver mulighed for at kunne have en masse med.