Tifosi

Tifosi er det mest solgte mærke af briller i special-cykelforretninger - og det er ikke tilfældigt. I 2003 satte Tifosi sig for at lave et mærke, der stod for kvalitet, stil, funktion og værdi! Tifosi er sidenhen vokset og blevet et anerkendt brand inden for sport og blandt atleter.

Virksomheden lægger stor vægt på, at deres produkter er udviklet til dem, der skal bruge dem og derfor producerer de kun de bedste produkter. Leder du efter cykelbriller, der både har kvalitet og funktioner er i højsædet - og samtidig er til at betale - så er Tifosi noget for dig.

Brandet har både modeller med og uden fotokromiske linser - og nogle endda også med styrke i glasset.

Read more
Best sellers
All products
Filter by
Most popular
Go to page
Products per page:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvad adskiller Tifosi fra andre mærker af cykelbriller?
Tifosi skiller sig ud med deres engagement i at skabe produkter, der kombinerer høj kvalitet, avancerede funktioner og overkommelige priser. Brillerne fleksibilitet, lav vægt og holdbarhed, hvilket bidrager til en behagelig oplevelse for cyklister.
2
Hvilke fordele får du ved at vælge cykelbriller fra Tifosi?

Cykelbriller fra Tifosi

Mange af cykelbrillerne fra Tifosi er lavet i det smarte Grilamid TR-90, der er et innovativ nylon/plastik blanding, der giver en høj og øget fleksibilitet, lav vægt og med høj modstandsdygtighed samt UV. Med disse cykelbriller vil du opleve mange fordele, når du cykler. Det er vigtigt, at stellet sidder behageligt og at linsen har den rigtige farve. Nogle af deres cykelbriller fås også med styrke. Cykelbrillerne fås også i mange forskellige flotte farver.

Se cykelbriller fra Tifosi her!