Produkter


Refurbished - Tacx Neo T2800
Refurbished - Tacx Neo T2800

Refurbished - Tacx Neo T2800

Gratis fragt*
Modelnr.REFUR082
LeveringModtag i morgen
FragtFra 0 kr.

På lager

7.69900GLS: Bestil inden 17:30
Modtag i morgen  • Beskrivelse
  • Specifikationer
Se flere produkter fra Tacx
Dette er en refurbished udgave af varen (se mere om refurbished under produktteksten) dvs. at stativet, ANT+ senderen og strømforsyningen, har været i brug, men selv motorenheden er en ny ombyttet enhed.

Tacx's flagskib når det gælder hometrainers er denne: T2800.

Den bruger Tacx's NEO smart teknologi der giver det ypperste inden for kræfter og intelligens i hometraineren.
Måden den er bygget på, giver en mulighed for en helt stabil base, så man føler sig sikker når man sidder i den, og ligeledes også når man kører. Den kan give sig en smule fra side til side, så når man står op, man får en mere realistisk følelse af sin træning. Fordi man sætter sin kæde direkte på en monteret kassette, minimerer man også en del larm, hvilket betyder, det er den mest støjsvage hometrainer på markedet.

Motoren er bygget med kraftige magneter, så den maksimale modstand ligger helt oppe på 2200W.
Det betyder også, at der ikke er noget der larmer fra den, og den bremser automatisk når man ikke træder rundt.

Den kan bruges i virtuel træner og uden. Man kan endda bruge den uden at tilslutte en styreenhed. Så øges modstanden i takt med dine anstrengelser. Det vil sige, når du træder hårdere i pedalerne giver traineren mere modstand.

Når den er tilsluttet en styreenhed, PC, Mac, smartphone eller tablet med Bluetooth Smart eller ANT+, kan man køre ruter med sig selv eller med andre. Den kan justerer selv modstanden når man kører opad, og den kører selv med rundt når man kører ned igen.
På denne måde får man en utrolig realistisk oplevelse af sin træning.

Når den er tilsluttet til computer, tablet eller smartphone kan man køre mod sine venner og folk man ikke kender på en af de mange træningsplatforme den understøtter. Man kobler sin computer til, og henter den valgte platform og så kan man køre i enten Zwift, Bkool, Kinomap eller Trainer Roads universer med andre brugere.

Der er indbygget kadencesensoner og wattmåler i traineren, så det ikke behøver at være monteret på cyklen når man træner.

Man skal selv montere en kassette på. På billederne ses, hvilke kassetter der er kompatible med T2800.

Der medfølger en forhjulsstøtte, så cyklen ikke kommer til at hælde ned af.
Passer til racercykler med 9mm quick release.

Kort sagt betyder refurbished genskabt. Vores refurbished produkter er ofte varer der har været sendt til en kunde, været åbnet og prøvet, hvor varen indpakning har taget skade eller lignende. Det kan også være produkter vi har fået retur, som har været mulige at reparere, fx ved at tage det gode fra to reklamationer og sammensætte det til et funktionsdygtigt produkt.
Køb af disse produkter har klare fordele:
Du kan spare masser af penge på kvalitetsprodukter.
Det er miljøvenligt, da genbrug af materialer nedsætter belastningen af miljøet. Og så får du selvfølgelig 365 dages fuld returret og 2 års reklamationsret. Med andre ord kan du trygt købe et refurbished produkt hos os.

Se mere

Se mindre


Specifikationer

ProducentTacx
Stregkode / EANREFUR082

Se mere

Se mindre
Refurbished - Tacx Neo T2800
Luk X
Pinterest