Produkter


Refurbished - Lake CX 238 Cykelsko Str. 42
Refurbished - Lake CX 238 Cykelsko Str. 42

Refurbished - Lake CX 238 Cykelsko Str. 42

Gratis fragt*

1.89900

Vejl.:
2.19900
På lager
Modelnr.REFUR 293
FragtFra 19 kr.
  • Beskrivelse
  • Specifikationer
Se flere produkter fra Lake
Skoene har været sendt til kunde og mangler derfor nogle mærker. De har været gået i kort, så der er få, små tegn på det. Ellers er skoen som ny.
Skoen er en størrelse 42.

Dette er en refurbished udgave af varen (se mere om refurbished under produktteksten) dvs. at varen har været sendt afsted og åbnet. Fejler intet.

High-end racersko fra Lake. En absolut top-model inden for racersko. Overdelen er lavet i vandafvisende premium læder, der giver dig en sko, der sidder perfekt på foden og kun bliver bedre med tiden. Skoen lukkes med 2 BOA-spænder, der giver dig fuld kontrol over hvordan skoen sidder til. Skoen er udstyret med ventilationshuller, der hjælper foden med at holde sig ventileret og en behagelig temperatur. Skoen findes i en normal og en bred version for at imødekomme forskellige fodbredder. Sål i 100% carbon, hvilket sikrer en slidstærk og ekstremt let sko.

Kort sagt betyder refurbished genskabt. Vores refurbished produkter er ofte varer der har været sendt til en kunde, været åbnet og prøvet, hvor varen indpakning har taget skade eller lignende. Det kan også være produkter vi har fået retur, som har været mulige at reparere, fx ved at tage det gode fra to reklamationer og sammensætte det til et funktionsdygtigt produkt.
Køb af disse produkter har klare fordele:
Du kan spare masser af penge på kvalitetsprodukter.
Det er miljøvenligt, da genbrug af materialer nedsætter belastningen af miljøet. Og så får du selvfølgelig 365 dages fuld returret og 2 års reklamationsret. Med andre ord kan du trygt købe et refurbished produkt hos os.

Se mere

Se mindre


Specifikationer

ProducentLake

Se mere

Se mindre
Refurbished - Lake CX 238 Cykelsko Str. 42
Luk X