Produkter


Refurbished - Garmin Vector 3 Pedaler Med Wattmåler
Refurbished - Garmin Vector 3 Pedaler Med Wattmåler

Refurbished - Garmin Vector 3 Pedaler Med Wattmåler

Gratis fragt*
Modelnr.REFUR 186
LeveringVi sender i dag
FragtFra 0 kr.

På lager

5.29900

Vejl.:
8.39900

GLS: Bestil inden 17:00
Vi sender i dag  • Beskrivelse
  • Specifikationer
Se flere produkter fra Garmin
Disse pedaler er en ombytning fra Garmin og er derfor helt nye. De kommer ikke i original indpakning, men manual medfølger.

Dette er en refurbished udgave af varen (se mere om refurbished under produktteksten) dvs. at varen har været sendt afsted og åbnet. Fejler intet.

Garmin Vector 3 wattmåler.

Vector 3 er en pedalbaseret effektmåler, der måler din effekt direkte på dine pedaler.

Vector monteres helt på samme måde som en almindelig pedal, så du nemt kan skifte din wattmåler rundt mellem flere cykler, og du ikke behøver at installere noget specielt på din cykel.
Det du skal være mest opmærksom på er, at du skal spænde dine pedaler fast med 34NM, ellers bliver din måling ikke helt præcis.
Pedalerne er kompatible med Look Keo klamper, så du nemt kan udskifte disse, når de bliver slidte.
Der medfølger et sæt røde Look Keo klamper med 6 graders float.

Pedalerne har både bluetooth og ANT+ så du kan forbinde dem med næsten alle nye enheder, hvor du så kan begynde at optimere din træning.
Når du forbinder din Vector til en enhed, er det vigtigt, at du indtaster din pedalarmslængde, så du kan få en præcis måling.
De er nøjagtige ned til -+1%, så du får en præcis måling af dine anstrengelser.
Med måler i begge pedaler, kan du nemmere optimere dit tråd, så det bliver mere præcist og ensrettet. Du kan på Garmin Edge enheder hele tiden se din balance, og se hvor du lægger dine kræfter på pedalen. På denne måde kan du også centrere dit tråd på den enkelte pedal.

Firmware opdateringer kan laves direkte fra din telefon via Garmin Connect, når du har forbundet det hele.

Der er indbygget kadence sensor i pedalen, så du ikke skal have nogle eksterne målere tilkoblet.

I enden af pedalen, den der peger ind i mod cyklen hvor du skruer den fast i pedalarmen, sidder der en diode, så du kan se om du har batteri på, og om du er forbundet mens du laver din firmware opdatering.

I den anden ende af pedalen sidder batterierne. Hver pedal bruger 2 LR44/SR44 batterier. Med LR44 batterierne giver det op til 120t brugstid.

Maks. ryttervægt er 105kg.

Kort sagt betyder refurbished genskabt. Vores refurbished produkter er ofte varer der har været sendt til en kunde, været åbnet og prøvet, hvor varen indpakning har taget skade eller lignende. Det kan også være produkter vi har fået retur, som har været mulige at reparere, fx ved at tage det gode fra to reklamationer og sammensætte det til et funktionsdygtigt produkt.
Køb af disse produkter har klare fordele:
Du kan spare masser af penge på kvalitetsprodukter.
Det er miljøvenligt, da genbrug af materialer nedsætter belastningen af miljøet. Og så får du selvfølgelig 365 dages fuld returret og 2 års reklamationsret. Med andre ord kan du trygt købe et refurbished produkt hos os.

Se mere

Se mindre


Specifikationer

ProducentGarmin
Stregkode / EANREFUR 186

Se mere

Se mindre
Refurbished - Garmin Vector 3 Pedaler Med Wattmåler
Luk X