Produkter


Refurbished -Tacx Flux S Smart hometrainer
Refurbished -Tacx Flux S Smart hometrainerRefurbished -Tacx Flux S Smart hometrainer
Refurbished -Tacx Flux S Smart hometrainer
Refurbished -Tacx Flux S Smart hometrainer
Refurbished -Tacx Flux S Smart hometrainer

Refurbished -Tacx Flux S Smart hometrainer

Gratis fragt*
Modelnr.REFUR 182
FragtFra 0 kr.

På lager

3.89900

Vejl.:
4.61900
  • Beskrivelse
  • Specifikationer
Se flere produkter fra Tacx
Denne hometrainer er blevet sendt som refurbished fra producenten og er som ny. Fod til at holde den er taget fra en anden, så den har tegn på slid.
Stikaksel mangler.


Dette er en refurbished udgave af varen (se mere om refurbished under produktteksten) dvs. at varen har været sendt afsted og åbnet. Fejler intet.


Nyeste udgave af Tacx Flux, der er opgraderes i udvendig del, så den blandt andet kan tage MTB 11- og 12-speed kassetter med lang arm og stor udveksling.
Tacx Flux Smart hometraineren er en kompakt og realistisk hometrainer, der især udmærker sig ved at være lydsvag og vedligeholdelsesfri, samt den meget realistiske følelse af at cykle udenfor med simulering af stigninger helt op til 10%, når den er koblet til virtuelt trænings-software. Modstanden reguleres hurtigt og trinløst via et svinghjul på 7kg(virtuelt 22,8kg), der kan klare en effekt op til 1500 watt.Når den er tilsluttet en styreenhed, PC, Mac, smartphone eller tablet med Bluetooth Smart eller ANT+, kan man køre ruter med sig selv eller med andre. Den kan selv justere modstanden når man kører opad, og den kører selv med rundt når man kører ned igen.
På denne måde får man en utrolig realistisk oplevelse af sin træning.

Kassetten er ikke inkluderet.

Brug på computer kræver ANT+ antennen.
Telefon kører via bluetooth, igennem app'en.

Kort sagt betyder refurbished genskabt. Vores refurbished produkter er ofte varer der har været sendt til en kunde, været åbnet og prøvet, hvor varen indpakning har taget skade eller lignende. Det kan også være produkter vi har fået retur, som har været mulige at reparere, fx ved at tage det gode fra to reklamationer og sammensætte det til et funktionsdygtigt produkt.
Køb af disse produkter har klare fordele:
Du kan spare masser af penge på kvalitetsprodukter.
Det er miljøvenligt, da genbrug af materialer nedsætter belastningen af miljøet. Og så får du selvfølgelig 365 dages fuld returret og 2 års reklamationsret. Med andre ord kan du trygt købe et refurbished produkt hos os.

Se mere

Se mindre


Specifikationer

ProducentTacx
Stregkode / EANREFUR 182

Se mere

Se mindre
Refurbished -Tacx Flux S Smart hometrainerRefurbished -Tacx Flux S Smart hometrainerRefurbished -Tacx Flux S Smart hometrainer
Luk X