Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME Bestil inden 15:00 GLS Bestil inden 20:30

Tubular og tubeless tilbehør

Læs mere om Tubular og tubeless tilbehør her

Tubular og tubeless tilbehør Bestsellers

Billig cykelutrustning


Værd at vide om tubeless og ventilerHer finder du vores store udvalg af ventiler til cyklen. Ventiler er en af de vigtigste ting du bør kigge på, hvis du skal benytte dine hjulsæt tubeless. Ventiler er som regel med i slangen, når du kører på normale slanger. Med tubeless skal du bruge specielle ventiler, der er beregnet til at holde på væsken. Her på siden finder du alle vores tubeless ventiler. Vi anbefaler mærker som BikeBrother, Trezado og Force, men alle ventiler her på siden er gode valg til setup.

Overvej eksempelvis om du vil have en smart farve på ventilen, da der er mange gode forslag til dette.Hvad skal du ellers bruge?Ud over ventiler skal du bruge et par få andre ting. Selvfølgelig skal du først og fremmest have fat i et hjul og dæk, der er enten tubeless eller tubeless-ready. Er du i tvivl om dit hjul er en af delene? De fleste leverandører gør opmærksom på om tubeless er en mulighed på dækket eller hjulet. Hvis ikke der står noget eller du er i tvivl? Så ring gerne til os - så guider vi dig til enten at finde et nyt hjulsæt eller finder ud af om dit eksisterende hjulsæt kan bruges til tubeless-setup.

Dertil skal du også bruge sealant - også kaldet tubelessvæske. Denne væske skal i hjulet og forhindrer mindre punkteringer. Vi har et stort udvalg af sealant fra flere forskellige mærker og i forskellige doseringsflasker. 

Du skal også benytte en tape, der er beregnet til tubeless-setup. Eksempelvis fra Gorilla Tape eller Orange Seal

Dertil skal du bruge et dæk, der er tubeless-ready. Her finder du alle MTB-dæk, der er tubeless-ready.Hvordan sætter man hjulet op til tubeless?Men nu har du fundet ud af hvilket hjulsæt du skal bruge og nu skal du i gang med at sætte dit tubeless dæk op. Hvordan gør man så? Vi har lavet en simpel og effektiv guide, der har hjulpet flere hundrede mennesker med at sætte deres dæk op til tubeless, så punkteringer er en ting fra fortiden. Find guiden her. Har du stadig problemer? Så tag gerne fat i os og vi vil med glæder hjælpe dig til at komme i mål.
​​​
Vi har hos Cykelgear.dk prisgaranti på alle vores produkter og derfor også på ventiler til cyklen og de andre ting du skal bruge. Dertil giver vi dig den bedste rådgivning til opsætning af tubeless - og herunder installation af tubeless ventiler.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.