Modtag i morgen
daoHOME bestil inden 16:00
PostNord HOME bestil inden 19:30
GLS bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME bestil inden 16:00 PostNord HOME bestil inden 19:30 GLS bestil inden 20:30

Dagens tilbud

Tacx Cykelgear.dk flaske 500 ml sort

Tacx Cykelgear.dk flaske 500 ml sort

Spar 40%
25,00
15,00

Billig cykelutrustning


Alle slags Støttefod til alle størrelser cykel.


Støttefod er essentielt for mange cyklister. Med en støttefod monteret undgår du at skulle stille din cykel op ad husmure og andre steder, hvor du risikerer at sadel, dine håndtag eller dit stel bliver ridset eller ødelagt. 
Det er vigtigt at vide at du kan finde en støttefod til alle slags stel og til alle størrelser. 
Det er på mange cykler muligt at montere en almindelig støttefod, da der på mange cykler er gjort klar til montering omkring kranken på cyklen. Hvis der er ikke er gjort til til det, kan du også få en type, der monteres tæt på cyklens baghjul. Her findes der også mange forskellige typer. 
 

Find den korrekte støttefod.


Det er med vores smarte filterfunktion, muligt at sortere efter størrelse på cyklen, så du nemt kan få en støttefod, der passer til dit stel og størrelsen på din cykel.
De produceres i mange forskellige materialer og farver, så du ikke skal gå på kompromis med det visuelle udtryk. 
Der er mange holdninger omkring støttefod eller støtteben, som det også kaldes. Støtteben er af mange betragtet som grimt, unødvendigt og ekstra gram. Det er dog for de flestes vedkommende praktisk og en nem opgradering af din cykeloplevelse. 
 

Stort udvalg af billige støtteben.


Vi har et kæmpe udvalg af alle typer støtteben, så du er sikret at finde et, der passer perfekt til dig. Priserne starter meget lavt og det er derfor ikke prisen, der bestemmer om du skal have et støtteben på cyklen. 

Hvis du er i tvivl om hvordan du skal installere støtteben på cyklen, så har vi lavet en guide, der viser hvor nemt det kan gøres - uanset hvordan den skal installeres på dit stel. Find den her
Du kan altid tage fat i vores kundeservice, hvis du søger ekstra hjælp. Så vil vi med glæde hjælpe dig med at finde det korrekte støtteben for dig og din cykel.