Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
daoHOME Bestil inden 15:00
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME Bestil inden 15:00 GLS Bestil inden 20:30

Sadel

Læs mere om Sadel her

Sadler til alle slags cykler


Hos Cykelgear.dk har vi alle typer af sadler, hvad enten det er racersadel, sadel til mountainbike, sadler til citybikes og tilmed også sadel til din bmx-cykel, så har vi en cykelsadel til dig. Forskellen på de forskellige sadler kan eksempelvis være sadlens form, blødheden på sadlen eller vægten på sadlen. Med en racersadel får du en smallere sadel, der er mere aerodynamisk og som udgangspunkt er lavet i et lettere materiale. Sadel til citybike, bmx eller mountainbike har ikke et lige så stort behov for at holde vægten nede, hvilket betyder at der kan bruges tungere og blødere materialer, der giver øget komfort. I tilfælde af at du bruger sadlen på mountainbike kan den også blive bredere og give større komfort, da vægten betyder mindre og kan forøge din komfort på sadlen.
 

Sadlens bredde er vigtig


Bredden på din cykelsadel er vigtig af flere forskellige årsager. Sadelbredden afhænger i mange tilfælde selvfølgelig af hvilken hvilke cykel den sidder på. En sadel til citybike er som regel bredere og tungere end den smallere og lettere racersadel, der bruges til racercykel. Det er vigtigt at få en sadel med en sadelbredde, der passer til din siddeknogler. Det er vigtigt, da det både øger tiden du kan sidde på salen uden at blive øm og dermed kan du miste watt, hvis du grundet en forkert sadelbredde kommer i ubalance, når du træder. Vi har lavet en guide, der hjælper dig til den rigtige sadelbredde for dig. Find den på linket her
 

Let cykelsadel


Vægten på din sadlen er afgørende, hvis du gerne vil spare gram på cyklen og dermed få mere ud af dine watt. Ved at vælge en sadel, der bruger lette materialer som eks. kulfiber(carbon), kan du ende med at spare mange gram. Derfor er racersadler, hvor vægten er vigtigere generelt lettere, hårdere og smallere. Hvis du ønsker et let saddel giver det mening at kigge efter en cykelsadel i carbon - dog er det vigtigt at huske på at sadler lavet i disse materialer har et højere prispunkt. Det kan dog som beskrevet ovenfor være en god investering.

I mange sadler er der indlagt gel-puder for at øge komforten på cykelturen. Dette betyder en højere vægt og store gelpuder findes som regel kun i sadler, hvor komforten er i fokus. Det er grundet at disse puder vejer en del grundet det bløde materiale.

Du kan også vælge en sadel med en flow-udskæring (hvilket er navnet på det hul, der findes midt i nogle cykelsadler). Dette hjælper både på blodomløbet og ved at fjerne materiale fra sadlen, fjernes der selvsagt også gram fra sadlen.

Hvis du har nogle spørgsmål om hvilken sadel, der er den bedste til dig, anbefaler vi at du kontakter vores dygtige kundeservice, der kan guider dig mod hvilken type, der er bedst til dig og dit behov.

Billige cykeldele, cykeludstyr og cykler online

Cykelgear.dk sælger alt inden for cykler, reservedele, cykeltøj samt tilbehør og bestræber sig på at være billig. I det store sortiment findes et bredt udvalg af blandt andet cykler, hjul, stel, værktøj, m.m. fra en lang række forskellige mærker.

Ved siden af en billig pris på udstyr vil du desuden møde en engageret og service-minded cykelforhandler, der med glæde vil guide dig til det rette køb.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.