Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 17:00
Modtag i morgen GLS Bestil inden 17:00

Lukkede lejer

Læs mere om Lukkede lejer her

Lukkede lejer Bestsellers

Dagens tilbud

KMC Z510 H kæde 1/2 x 1/8" Pink

KMC Z510 H kæde 1/2 x 1/8" Pink

Spar 58%
179,00
75,00

Billig cykelutrustning


Lukkede kuglelejer - hvad er det? 


Lukkede lejer er en af de vigtigste reservedele på cyklen. Selvom lejer ikke er en synlig del på din cykel, opdager du hurtigt, hvis den ikke spiller eller er gået i stykker. Det er nemlig dine lejer der får dine dele til at dreje ubesværet rundt i  hjul og pedaler.

Hvis du oplever at dine pedaler ikke glider rundt uden besvær, så kan det være dine lejer, der skal serviceret eller udskiftes. 

Et lukket leje eller kugleleje, som det også kaldes, er en rund bevægelig metalskive med små kugler indeni, der bruges til at sænke friktionen, så metaldele ubesværet kan bevæge sig.

Men hvordan finder du et nyt leje? Hvis du er lidt heldig, så vil der på siden af din leje stå et tal eller tal og bogstaver. De tal kan du taste direkte ind i vores søgefelt og der vil så dukke et kugleleje op, der passer på din cykel. 
Hvis ikke, så kan du med et skydelære sammen med vores smarte filterfunktion nemt måle dig frem til hvad du har brug for. Du skal bare måle på det kugleleje, der i forvejen sidder på cyklen.

Det du skal bruge målet på den indvendige diameter, den udvendige diameter og så bredden. 

Der findes massevis af producenter af kuglelejer, så du kan finde et lukket leje i den prisklasse eller den kvalitet du har brug for. Vi forhandler de bedste mærker på markedet og står gerne klar med rådgivning til at finde det rigtig produkt til dig.

Ved de dyrere kuglelejer er der i stedet for stålkugler indeni, keramiske kugler. De er mere slidstærke og kan holde til mere.

Har du flere spørgsmål til hvordan du finder det rigtige kugleleje, så kontakt gerne vores hjælpsomme kundeservice.
 

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.