Produkter


Vittoria Corsa Speed G+ Open TLR tubeless racerdæk 700x23c
Vittoria Corsa Speed G+ Open TLR tubeless racerdæk 700x23c

Vittoria Corsa Speed G+ Open TLR tubeless racerdæk 700x23c

Gratis fragt*
Modelnr.1113CS0023611BX
LeveringModtag Lørdag
FragtFra 0 kr.

På lager

59900

Vejl.:
64900

Bestil inden kl. 15:00
Modtag Lørdag  • Beskrivelse
  • Guides
    Se her
Se flere produkter fra VittoriaVittoria Corsa Speed G+ Open TLR tubeless racerdæk
De italienske dæk-eksperter fra Vittoria har her lavet hvad de mener er verdens bedste dæk. Et dæk der byder på god komfort, masser af vejgreb og ultralav rullemodstand.
Dækket er udviklet med Vittoria ITS (Intelligent Tire System), hvilket tilpasser dækkets egenskaber til den konktrete situation. På lige vej bliver dækket hårdt, så rullemodstanden minimeres. Ved nedbremsning, acceleration eller i sving bliver gummiet blødere, så man opnår bedst muligt greb.

3C gummiblanding
Dækket består af 3 unikke gummiblandinger med hver deres egenskab. Dette medvirker til at dækket både har højt vejgreb, ruller let og er meget slidstærkt. Disse kvaliteter bibeholdes selv under meget kolde og våde forhold.

G+ Isotech
Vittorias revolutionerende materiale G+ Isotech er også brugt i dette dæk. Det består af et tyndt lag Graphene, der giver dækket mange fordele over sine konkurrenter, både hvad angår slidstyrke, greb og rullemodstand.

Kevlar Corespun K
Kevlar forstærkede sidevægge sammen med en PBR 2.0 breaker medvirker til at minimere risikoen for punkteringer, på trods af den lave vægt og rullemodstand.

Open TLR
Dette dæk er opbygget med en speciel karkasse, der gør det særdeles velegnet til tubeless brug. Ved at kombinere den lave rullemodstand fra det originale Corsa dæk med den gode punkteringsbeskyttelse, som man kender fra tubeless, opnår man noget nær det perfekte kompromis mellem fart, vægt og beskyttelse.

Størrelse: 700x23C (Etrto: 23-622).
Farve: Sort køreflade med lyse sider.
320 TPI.
Tubeless ready.Specifikationer

ProducentVittoria
Dæk typeTubeless
FarveBeige
RullemodstandLav
VejgrebHøj
PunkteringsbeskyttelseHøj
Dæk størrelse700x23 (23-622)
Vægt225 Gram
Stregkode / EAN8022530005470Vittoria Corsa Speed G+ Open TLR tubeless racerdæk 700x23c
Luk X
Pinterest