Klik ikke på mig.
Modtag mandag
Bestil inden 15:00 Modtag søndag daoHOME
Bestil inden 17:00 Modtag søndag GLS
Modtag mandag Bestil inden 15:00 søndag daoHOME Bestil inden 17:00 søndag GLS

Cyclocross / Gravel

Læs mere om Cyclocross / Gravel her

Cyclocross / Gravel Bestsellers

Billig cykelutrustning


Cyclocross er blevet populært i Danmark og flere kaster sig ud i at købe denne type cykel, når de skal pendle. Cyclocross er en blanding af en mountainbike og en racercykel. Den fungerer derfor på forskellige overflader, som eksempelvis græs, skov, mudder, grus og asfalt. Da cyklen kan bruges på forskellige underlag, bliver der stillet høje krav til dens dæk.
Du kan læse meget mere om cyclocross og graveldæk lige her på siden.

Cyclocross og graveldæk hos cykelgear.dk
Hos cykelgear.dk har vi et stort udvalg af cyclocross- og graveldæk. Vi har nøje udvalgt en række produkter fra velkendte producenter, så du får de bedste cyclocross dæk. Du kan bl.a. finde dæk fra producenter som Schwalbe, Continental, Vittoria, VeeTire og mange andre.

Uanset om du er mest til foldedæk, kanttrådsdæk eller måske tubular dæk, så kan du med garanti finde det her på siden. Vores udvalg af dæk til cyclocross cykler er bredt, og der er mulighed for at finde et produkt der matcher dine behov.

Skrappe krav skaber kvalitet
Der sættes meget strenge krav for dæk til cyclocross. Udover at dækkene skal være hurtige på både fast og blødt underlag, så skal de også være lette. Dækkene skal kunne bruges til løst, vådt og mudret underlag, samtidig med at de også skal have greb på vejen. Derfor kan du her hos cykelgear.dk finde dæk med forskellig bredde og slidbanemønstre.
Cyclocross dæk er typisk 31mm eller 33mm brede. Du kan finde dem med både fint mønster, til tørt og fast underlag, og med større knopper til våde og mudrede forhold. Som en mellemting kan du også finde cykeldæk med lidt mindre knopper, der fungerer til blandede forhold.

Når det kommer til gravel, så er dækkene lidt anderledes: her måler de typisk mellem 38mm og 45mm, alt efter hvor meget plads der er til dem, på din cykel. Dækkene giver et solidt vejgreb, stor komfort og mindre rullemodstand på løst underlag. Denne type dæk kommer også med forskelligt slidbanemønster, alt efter underlag. Derfor kan du også finde gravel dæk der kan bruges på fast underlag og asfalt.
Du kan læse mere om de forskellige dækstørrelser i denne guide.

Råd og vejledning til Cyclocross og gravel dæk
Det kan være svært at finde de helt rigtige dæk når det kommer til cyclocross og gravel. Hvilken bredde skal man gå efter? Hvor meget mønster skal dækkene have, hvis man bruger cyklen om efteråret? Hvilke forhold kræver de forskellige typer af dæk og er det egentlig smartest at gå tubeless, tubular eller noget helt tredje?

Hos cykelgear.dk vil vi gøre alt for at besvare dine spørgsmål. Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du er i tvivl om hvilke dæk du skal bruge. Vi vil rådgive og vejlede dig frem til det helt rette valg.
Du kan også læse vores guide om dæktyper lige her: www.cykelgear.dk/guides/forskellige_daektyper

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.