Klik ikke på mig.

Citybike dæk

Læs mere om Citybike dæk her

Citybike dæk Bestsellers

Dagens tilbud

Force Mini sadeltaske med velkro montering 0,6 liter

Force Mini sadeltaske med velkro montering 0,6 liter

Spar 19%
85,00
69,00

Billig cykelutrustning


Cykeldæk til din citybike

Dæk til citybikes og almindelige hverdagscykler findes i et hav af forskellige størrelser, designs og typer. Hos Cykelgear.dk har vi samlet et stort og bredt udvalg af citybike dæk, så du kan finde lige det sæt du står og mangler. Vi har nøje udvalgt vores producenter, for at sikre dig de bedste dæk på markedet. Her på siden kan du bl.a. finde produkter fra producenter som Schwalbe, Vittoria, Continental, XLC, Kenda og mange andre.


Inden du køber nye citybike dæk

Når du skal købe dæk til din citybike, så er det vigtigt at du tænker over dine behov. Du skal bl.a. overveje hvilken type af dækmønster der er ideel for din cykeloplevelse. Et dæk med groft slidbanemønster er særdeles anvendeligt til våde eller ujævne overflader. Et finere dækmønster har lavere rullemodstand og giver dig et godt vejgreb på tørre og jævne overflader. Du kan derfor med fordel skifte dæk i de forskellige sæsoner.
 

Hvilke dæk skal jeg vælge?

Det kan være svært at vide, hvilke cykeldæk man skal vælge. Du kan med fordel undersøge de forskellige typer af dæk. Vi har sammensat en lille guide til dig, så du let og overskueligt kan læse om fordele og ulemper ved de forskellige dæktyper.
Du finder guiden lige her: www.cykelgear.dk/guides/forskellige_daektyper

Når du skal skifte dine dæk ud, kan du med fordel vælge en smallere eller bredere model. Alt efter dine behov, vil dækkets bredde nemlig have stor betydning for den overordnede cykeloplevelse. Det er dog vigtigt at de dæk du vælger passer til hjulets diameter, og at du vælger et dæk der er bredere end selve fælgen.


Gode dæk til forskellige priser

Det er en god idé at skifte dine citybike dæk, hvis de er blevet slidte eller møre. Ved at skifte dem ud undgår du nemlig irriterende og uforudsete punkteringer på din cykeltur. Dog er der bestemt ingen grund til at investere i meget professionelle og dyre cykeldæk, hvis du kun bruger din citybike ganske lidt. Der findes et stort udvalg af cykeldæk til citybikes, og derfor har vi valgt at føre produkter i mange forskellige størrelser, kvaliteter og prislejre. På den måde har du mulighed for at finde dæk der passer til dig.

Er du i tvivl om størrelserne? Tag eventuelt et kig på vores guide og find den størrelse der passer til dine hjul: www.cykelgear.dk/guides/guide_til_valg_af_korrekt_daekstorrelse


Køb cykeldæk til citybike cykler hos Cykelgear.dk

Hos Cykelgear.dk står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde frem til de rigtige citybike dæk. Er du i tvivl om størrelserne eller typerne, så vil vores kundeservice meget gerne hjælpe dig. Du kan altid kontakte os og få råd og vejledning. På den måde er du sikker på at få de rigtige dæk til din citybike.
 

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.