ProdukterSpørgsmål:

Ved eventuelle spørgsmål er du altid velkommen
til at kontakte:

Kasper Buus Larsen

Telefon i åbningstid 8-17: +45 60 70 83 83

Telefon udenfor åbningstid: +45 60 70 21 31


Billederne, logoerne og te­ksten nedenfor er til brug i forbindelse med presseomtale og lign.
Alle rettigheder til materialet forbliver Cykelgear.dks.

Det er ikke tilladt at modificere hverken billeder eller logo.


Logo

Download forskellige logofiler ved at klikke her: Logo filer

­

Downloads

Download cykelgear billeder

Download Cykelgear billeder ved at klikke her: Cykelgear billeder

Pressetekst

Cykelgear.dks målsætning er at blive den foretrukne leverandør af cykler, reservedele og tilbehør. Det betyder, at du vil møde en leverandør, der er meget engageret, ikke blot i at levere varen hurtigt og præcist, men også i god kundeservice.

Cykelgear.dk er en dansk webshop der bliver drevet af et yderst cykel entusiastisk medarbejderteam, hvor det primære fokusområde er at levere cykler, reservedele og tilbehør til billige priser med dag til dag levering. Det kan godt betalte sig at holde godt øje med Cykelgear.dks gode tilbud, da Cykelgear.dk tit har priser som de andre danske leverandører ikke kan matche.

Cykelgear.dk fokuserer meget på, at kunderne skal opleve en rigtig god kundeservice, hvor kundens behov er i centrum. Cykelgear.dks gode kundeservice afspejler sig også på de utallige Trustpilot-anmeldelser, hvor kunderne tilkendegiver at Cykelgear.dk har en ”perfekt kundeservice til topkarakter”. Cykelgear sidder på 1. pladsen indenfor cykelkategorien på Trustpilot – det siger det hele!

Sidst, men ikke mindst garantere Cykelgear.dk at kunderne kan få deres varer leveret fra dag til dag! Cykelgear.dk ved hvor vigtigt det er for deres kunder at modtage deres varer hurtigst muligt, så derfor har Cykelgear.dk et varelager på 15.000 m2 der sikrer at de kan afsende 99,2 % af alle ordrer inden for det første døgn.

Cykelgear.dk har også en fysisk butik og værksted, den fysiske butik er beliggende Industrivej 5, 9575 Terndrup. Cykelgear.dk har eksisteret siden 2007 og der er et varesortiment på ca. 22.000 varenumre, Cykelgear.dk har et stort udvalg af cykler, reservedele og tilbehør. Se det store varesortiment og de billige priser her: www.cykelgear.dk

Billeder