Pedros

Deres filosofi har fra begyndelsen været på kvalitet, innovation, kundefokus, græsrodstøtte og en stile og rolig attitude. Der bliver gjort en indsats for at give kunder overlegne løsninger til behov i forbindelses med justeringer og reparationer af din cykel.

Pedro's er dedikeret til at tilbyde innovativt kvalitetsværktøj, der holder i langtid og som samtidig kan bruges af både professionelle og hobbycyklister.

Pedro's værktøj er startet i, udviklet og designet i USA og er i samarbejde med en familie-drevet virksomhed produceret i Taiwan. Noget af deres mest populære værktøjer er jeres dækjern, aftrækkerværktøj og unbrakoværktøj.
Pedro's ligger i den dyrere ende af værktøj, men du får i høj grad hvad du betaler for. De er kendt for høj kvalitet og værktøj, der holder lang tid.
Deres vedligeholdsprodukter er produceret i USA og Europa og er pakket i Tjekkiet. De producerer vejligeholdelses produkter som fedt, degreaser, kædevoks, kædeolie og rengøringsartikler. Hvis du ynder at gøre lidt ekstra lækkert for din cykel, så kig på Pedro's, der er produceret af de bedste råvarer og produkter, som giver din cykel længere levetid.

Vi har et stort udvalg af værktøj og andre produkter fra Pedro's
Read more
Best sellers
All products
Filter by
Most popular
Go to page
Products per page:
  • 30
  • 60
  • 90