Klik ikke på mig.
Modtag tirsdag
Bestil inden 20:30 Modtag mandag GLS
Modtag tirsdag Bestil inden 20:30 mandag GLSdaoHOME er en nem måde at modtage pakker fra Cykelgear.dk på, pakken bringes hele vejen hen til det sted, hvor du ønsker den leveret.


Med daoHOME sendes information pr. mail om leveringsdato og anslået leveringstidspunkt for pakken, straks pakken er pakket hos Cykelgear.dk.


Skulle det ikke være muligt for dig at modtage pakken på det angivne tidspunkt, vil din pakke blive leveret i en daoSHOP tæt på den adresse, hvor du skulle modtage din pakke.


Omkring denne forsendelsesform er der nogle forskellige forhold, som er relevante at kende til:


Leveres pakken om natten?

dao er et distributionsselskab, der leverer morgenaviser i hele landet samt magasiner og pakker bestilt på nettet. daos omdelere sørger for, at din pakke bliver leveret om natten, mens du sover, så du kan stå op til din pakke.


Hvordan er buddet kommet ind i opgangen?

dao er et distributionsselskab, der leverer morgenaviser i hele landet samt magasiner og pakker bestilt på nettet. Derfor har dao adgang til mange adresser, som de har leveringer til, hvor der er tilknyttet nøgle eller kodeoplysninger. Alene derfor er det muligt at levere din pakke sikkert til din postkasse eller hænge den i en pose ved indgangen til din private bolig, mens du stadig sover.


Må I bare hænge/lægge pakken på/ved døren?

Det er en del af dao´s konceptet, at omdeleren må hænge pakken i en pose på dørhåndtaget til din private bolig, hvor det af dao skønnes forsvarligt.


Hvorfor ringer I ikke på, jeg var jo hjemme?

dao´s omdeler i tidsrummet 02.30 – 08.00. Langt de fleste sover i dette tidsrum, og det er derfor besluttet, at omdelerne ikke må benytte ringklokke eller dørtelefoner, sådan modtager ikke forstyrres om natten.


Cykler kan ikke sendes via daoHOME.


Læs mere om vores øvrige fragtmetoder her

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.