ProdukterLeveres pakken om natten?

dao er et distributionsselskab, der leverer morgenaviser i hele landet samt magasiner og pakker bestilt på nettet. daos budkorps sørger for, at din pakke bliver leveret om natten, mens du sover – så du har en skøn ting at stå op til.Hvordan er buddet kommet ind i opgangen?

dao er et distributionsselskab, der leverer morgenaviser i hele landet samt magasiner og pakker bestilt på nettet. Derfor har dao allerede flere adresser, som vi har leveringer til, hvor der er tilknyttet nøgle eller kodeoplysninger. Og derfor er det muligt at levere din pakke sikkert til din postkasse eller hænge den i en pose ved indgangen til din private bolig – mens du stadig sover.Må I bare hænge/lægge pakken på/ved døren?

Det er en del af dao konceptet, at buddet må hænge pakken i en pose på dørhåndtaget til din private bolig, hvor det kan gøres forsvarligt.Hvorfor ringer I ikke på, jeg var jo hjemme?

dao omdeler i tidsrummet 02.30 – 08.00. Langt de fleste af vores kunder sover i dette tidsrum, og det er derfor besluttet, at buddene ikke må benytte ringklokke eller dørtelefoner – så du uforstyrret kan få din skønhedssøvn.Hvordan kan I aflevere en pakke, uden jeg har kvitteret for modtagelsen?

Aftalen med køberen af fragten, typisk afsenderen, er at pakken må stilles på adressen. Det kan afsenderen have aftalt med dig – eller afsenderen kan selv vælge at tage ansvaret, for at pakken må stilles ved døren. Vi laver dog en vurdering på stedet – og leverer kun hvor vi vurderer det forsvarligt, og kun der hvor døren fører direkte ind til din private bolig. Desuden sender vi dig en sms, så du kan se, præcis hvornår buddet har været forbi dig om natten.
Læs mere om vores øvrige fragtmetoder her