MET

MET er specialister indenfor cykelhjelme. Den italienske producent er blandt de mest udbredte mærker, når der sælges cykelhjelme i Danmark. Det skyldes, at MET tilbyder et af de bredeste udvalg af designs, størrelser og prisniveauer. Derfor har MET en hjelm til ethvert behov - uanset hvad det måtte være.

MET blev grundlagt  i 1987 og har derfor lavet hjelme i over 30 år, hvilket selvfølgelig gør dem til eksperter i lige præcis det. Uanset om du cykler inde i byen, på vej i skole, ude i sporet eller på landevejen, finder du nemt en MET-hjelm, der er perfekt til formålet.

MET har fokus på at lave stabile cykelhjelme i gode materialer og med sikkerheden i top. Som de selv beskriver det, "er deres eneste fokus at udvikle innovative produkter, der ikke kan matches inden for performance, kvalitet, sikkerhed og stil". 

Læs mere
Mest populære produkter
Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvad er særligt for MET-cykelhjelme?
MET-cykelhjelme udmærker sig ved at tilbyde avanceret teknologi og innovation inden for hjelmdesign. De fokuserer på letvægtsdesign, ventilation, aerodynamik og sikkerhed.
2
Hvilken størrelse MET-cykelhjelm skal jeg have?

Cykelhjelme fra MET

Hos Cykelgear har vi over 90 forskellige cykelhjelme fra MET. Derfor er der stor chance for, at du finder en MET-hjelm, der passer til dig. MET laver også cykelhjelme med sikkerhedssystemet MIPS. Vi har flere forskellige MET-hjelme i sortimentet, blandt andet MET Rivale Mips, MET Manta Mips, MET Trenta, MET Idolo og mange flere.

 

Cykelhjelme til voksne fra MET - se udvalget her!

 

MET har også en stor markedsandel af børnehjelme. De laver nemlig cykelhjelme, der er nemme at justere og lavet med fokus på sikkerhed. Der er samtidig mulighed for at vælge et design, der er lidt mere spændende for børn.

 

Cykelhjelme til børn fra MET - se udvalget her!

 

Hos Cykelgear har vi prismatch på alle produkter på hjemmesiden. Det betyder, at du er sikret den laveste pris på alle produkter - også alle hjelme fra MET.