Produkter


Vis guides

Schwalbe Marathon Plus


Dækket der sjældent punkterer - Schwalbe Marathon Plus

Schwalbe Marathon plus, er blandt verdens stærkeste dæk. Test selv - selv ikke en tegnestift kan gå igennem dette dæk. Dækket er fremstillet af et fleksibelt, særligt gummi der især giver modstand mod glasskår. Det er meget få ting der kan trænge igennem det beskyttende lag. Marathon Plus dækket ruller så let som et dæk uden beskyttelse. Det er umuligt at garantere, at en punktering aldrig vil forekomme, men Marathon Plus er det bedste forsvar mod glasskår og lignende.

Vores kunders erfaringer med Schwalbe Marathon Plus dækket:

Kristian siger: "Jeg har netop lige kørt rundt i Europa i 8,5 måned. Jeg købte dækkene i Hamborg. Jeg havde ikke en eneste punktering på vej til Frankrig, hvor jeg pga. glasskår måtte skifte bagdækket. Jeg havde to punkteringer på fordækket, men først efter at dækket havde rundet de 10.000 km. De er alle pengene værd."

Jakob siger: "Har kørt på arbejde hver dag i et år uden punktering og rullemodstanden virker også lav :-)"

Tommy siger: " Racer, MTB og Hybrid kører alle sammen med Schwalbe. Ingen punkteringer i 2 år! Kan varmt anbefales. Selvfølgelig kan dækket ikke være perfekt i alle discipliner. Men max antal stjerner når det angår at være punkteringsfri."

Mette siger: "Rigtig godt vejgreb og næsten punkteringsfri. Et super godt dæk."

Køb Schwalbe Marathon Plus dækket her til en lav pris:Dæk 700C Schwalbe Marathon Plus