Produkter


Vis guides

CarbonPro Dri-Shine

Feltet.dk's samlede vurdering: 

Den tredje sæbe eller rensemiddel fra CarbonPro Sports er noget af nyhed, i hvert fald for denne tester. Det er en såkaldt Dri-Shine, en slags sæbe eller tørvask, der, helt uden brug af vand, gør cyklen flot igen. Som udgangspunkt bør man aldrig begynde at gnide på en beskidt carbonramme eller aluminiumsramme, for den sags skyld, så det var med en vis forsigtighed, at produktet blev testet.


I brugsvejledningen er der ikke angivet, hvor lang tid produktet evt. skal ”virke” på cyklen; der står blot, at det skal sprøjtes på og tørres af. Og selv på en ret så beskidt cykel lykkedes det faktisk at gøre den lige så flot, som efter en grundig vask med vand og sæbe. Imponerende! (Og som mekaniker på et af vores hjemlige continentalhold er det som sendt fra himlen; man står aldrig og skal finde vand og slanger og sæbe ind og skylle osv. Det hele klares i én arbejdsgang.)

Det kræver dog en god indsats med kluden og de svære steder, hvor vand og børste lettere kan komme til, kan være lidt vanskeligere at komme til med kluden og fingrene. Med lidt knofedt (følger ikke med!) og tålmodighed kan man til sidst stå med den reneste cykel - uden brug af vand på noget tidspunkt. Imponerende!


Afslutningsvis skal det bemærkes, at det fra den danske grossist oplyses, at produktet skiftet navn til det mere sigende Dri Wash.

Funktionalitet: 
Dette er et udklip fra en test af feltet.dk - Læs hele testen her