Modtag i morgen
daoHOME bestil inden 16:00
PostNord HOME bestil inden 19:30
GLS bestil inden 20:30
Modtag i morgen daoHOME bestil inden 16:00 PostNord HOME bestil inden 19:30 GLS bestil inden 20:30

Dagens tilbud

Tacx Cykelgear.dk flaske 500 ml sort

Tacx Cykelgear.dk flaske 500 ml sort

Spar 40%
25,00
15,00

Billig cykelutrustning


Racerhjul til Racercykel

Leder du efter nye hjul til din racer? Så er du kommet til det rigtige sted, hvor vi har alle de bedste racerhjul fra de største brands til prismatch så du får hjul til din racer billigt.
Vi tilbyder racerhjul fra brands som Mavic, Zipp, Fulcrum, Token, Vittoria, Campagnolo og DT-Swiss
 

Forhjul, baghjul eller hjulsæt til Racer

Du har mulighed for at tilpasse dig lige som det passer dig med for og baghjul til din racercykel da det kan købes enkeltvis eller du kan sikre dig det fuldendte look når du køber et hjulsæt. Er dit gamle hjul gået i stykker, kan du så overveje om det er tid til at skifte både for og bag.
 

Racerhjul med høj profil

Det er blevet helt normalt at racercykler gerne skal have hjul med højere profil. Den høje profil giver nemlig et bedre resultat, trods en lidt tungere fælg fordi man har brugt mere materiale. Designet med højprofil skaber en bedre aerodynamik så du skærer lige igennem landskabet uden problemer.
 

Fælge til en racer cykel

Du kan let opgradere dine hjul på cyklen. Det er meget normalt at de standard hjul man får med på en ny racercykel nemt kan opgraderes så de enten bliver lettere, stærkere eller mere aerodynamisk.
Du kan se hvordan man opgraderer her

 

Racerhjul med Fælgbremse eller Skivebremse?

Ved køb af nye hjul skal du være opmærksom på lidt forskellige ting. Du kan altid bruge filtrene ud i siden til at finde de hjul som passer til din cykel. Her skal du tjekke om du køre med Skivebremse eller med fælgbremse samt hvilken speed og system du bruger.  Resten kan du langt hen ad vejen selv tilpasse som du vil. Det kan være du gerne vil køre med tubeless eller gerne vil have lidt farve. Det er op til dig.
Er du i tvivl så kontakt os endelig. Vi hjælper dig gerne.