Modtag i morgen
PostNord HOME bestil inden 19:30
GLS bestil inden 20:30
Modtag i morgen PostNord HOME bestil inden 19:30 GLS bestil inden 20:30

Sådan pumper du en Racerventil (presta / fransk ventil)


Sådan pumper du en Racer Ventil

Racerventilen som også kaldes fransk eller presta ventil kan godt være svær at regne ud første gang man skal pumpe den. men der er i bund og grund kun to ting du skal huske når du skal pumpe en Racerventil uanset om det er på MTB, Racercykel eller citybike
 

1. Løsne den yderste skrueYderst på ventilen er der en lille dims / ende som kan skrues løs (drejes mod uret). Er den ikke løsnet kan der hverken kommer luft ind eller ud så længe ventilen ikke er defekt.

Er der luft i slangen kan du trykke på toppen af ventilen for at tjekke om der er hul igennem. Når toppen skubbes ind kommer der så luft ud.

 

2. Pump med en pumpe til racer ventilEn anden klassisk udfordring er at den pumpe man har slet ikke kan pumpe racerventiler.

Hvis den pumpe du har, har ikke slutter tæt om ventilen kan den ikke pumper racerventiler. Heldigvis kan man anskaffe sig det for 29,- lige her

Men hvis du kører med Racerventil er der også stor chance for at du er motionist of derfor gerne vil have styr på det tryk du kører med.
Det kan løses med en pumpe som har manometer. Det kommer på langt de fleste fodpumper som du kan se her. Husk at vælge ventil typen "race" i filterfunktionen.


Har du yderligere spørgsmål til hvordan man pumper en racerventil? Så tøv ikke med at kontakte os på info@cykelgear.dk