Produkter


Vis guides

Sådan finder du RockShox reservedele

For at finde reservedele til en RockShox forgaffel, skal man først kende model og årgang på forgaflen. Er man i tvivl om årgangen, kan denne findes bag på gaffelkronen. Læs mere om det her.

Derefter går man til SRAM's Service hjemmeside og finder reservedelskataloget der her er markeret med en blå ring.Inde i reservedelskataloget går man til indholdsfortegnelsen og finder modellen på forgaflen - i dette eksempel tager vi udgangspunkt i en RockShox Reba forgaffel.Tryk på modellen. Dette vil automatisk føre dig til den første årgang og model RockShox Reba i reservedelskataloget. Fortsæt videre i kataloget indtil du finder den rigtige årgang.Når den rigtige årgang og model er fundet, findes reservedelene ud fra split-tegningen. Er der mere end ét nummer indgår delene i flere forskellige kits. Fortsæt længere ned af siden og find det matchende nummer i listen.Bemærk at samme nummer godt kan have flere reservedele under sig. Tjek forskellene i teksten og vælg den der passer til forgaflen. I dette eksempel kan reservedelen både fås i sort og sølv, her markeret med rødt.
Kopiér reservedelsnummeret understreget med blåt og sæt det ind i søgefeltet øverst på Cykelgear.dk, som vist på billedet. 
Tryk på varen for at komme ind på produktsiden.Dobbelttjek vores modelnummer mod reservedelsnummeret fra RockShox og tryk "Køb".

Mangler du hjælp til at løse et problem på cyklen? Så kan du se vores andre guides her