Produkter


Vis guides

Nyt SRAM AXS 12 speed

6 Februar 2019 er dagen hvor Sram tog et kæmpe skridt foran konkurrenterne da de lancerede både, deres trådløse MTB gruppe, deres trådløse 12-speed race gruppe, deres trådløse Reverb sadelpind og et en ny wattmåler - Alle under navnet AXS.
Nedenfor har vi samlet de forløbige highlights fra AXS, ligesom du vil kunne finde alle delene her hos Cykelgear.

Alle tre er bygget op omkring Srams gennemtestede og super velfungerende eTap system. De nye grupper er ikke bare blevet trådløse men er også redesignet på alle andre områder, hvad en det er kæde (der med den nye Flattop tecnologi er stærkere og mere lydløs) til deres nye bremser og bremseskiver (der er mere aerodynamiske og har mere kraft). Mere information om de enkelte produkter kan findes på varen her på siden.

MTB gruppen lanceres både i deres XX1 og X01 grupper, begge er 12-speed.
Triggeren er lettere end nogensinde og er redesignet så man kan opretholde et endnu bedre greb da man ikke skal flytte fingrene lige så meget som tidligere. 
Batteriet vejer kun 25 gram.
Kassetten kommer nu også en en ny regnbue farve.

Race gruppen kommer i deres Red serie men nu i 12-speed. Gruppen kommer med både 1-klinge setup eller 2-klinge setup.
Til TT har de også lanceres en ny Blipbox, der er bedre og mere aerodynamisk end tidligere og kan bygges sammen med Zipps Vuka Aero styr. Ligesom både TT rytterne og de alm. race ryttere, også har fået et nyt Quarq watmåler, hvor målingen er flyttet helt ud i klingen, for på den måde at gøre det billigere og lettere.

Med de nye AXS grupper er det også muligt nu at blande race og MTB komponenter og på den måde lave sit helt eget setup.

Lige så stort som grupperne er at Reverb er kommet i trådløs udgave, triggeren er mindre og lettere end tidligere og uden kabel får man nu et endnu renses look på styret.

Batterierne på både dropperpost, forskifter og bagskifter passer på hinanden, så løber man tør for strøm (selv de holder meget længe) på bagskifteren, kan man f.eks. tage batteriet fra dropperposten og kører videre.

Hele AXS systemet kan sættets op via Srams nye app, hvor systemet også løbende vil kunne opdateres.

Nedenfor har vi samlet en række billeder af de nye dele og lige så snart de kan købes vil alle dele og de komplette grupper naturligvis være at finde her på siden.
Mangler du hjælp til at løse et problem på cyklen? Så kan du se vores andre guides her