Produkter


Vis guides

Info om cykeltøj til juniorer og børn


Det siger sig selv at vi har masser af cykler og cykelhjelme til juniorer og børn.Vi har dog også mange andre produktgrupper til denne aldersgruppe.

Mange af produkterne er også perfekte til at bruge til cykelturen til og fra skole og kan være mere brugbare, prisbillige samt have smarte funktionaliteter end andre alternativer fra traditionelle sportsforretninger.

I denne guide er der en gennemgang af nogle af de vigtigste.

Der er mange fordele ved at kigge inde på Cykelgear.dk, når man udover cykler og cykelhjelme mangler eksempelvis tøj & reservedele til cyklen.

 

1. Cykelhandsker


Cykelhandsken er en uundværlig og genial del af et outfit til dem, der enten cykler som motion eller til dem, der cykler til og fra skole. Med mulighed for handsker,der er både vand og vindtætte, så slipper man for kolde og/eller våde hænder i de koldere, vådere eller mere blæsende måneder. 

Se den åndbare, vind og vandtætte Silvini-handske fra videoen HER
 

2. Cykeltøj


Cykeltøj giver flere fordele. Mange cykeltrøjer er lavet længere bagtil, hvilket hjælper med ikke at glide op bagtil, når du cykler. Som det også ses i videoen findes der inden for cykeltøj også vind og vandtæt overtøj, der i modsætning til mange overtrøjer og softshell jakker ikke går på kompromis med tykkelsen eller vægten. 
Se eksempelvis vores cykeltøj til juniorer HER
 

3. Cykelhjelme

Cykelhjelme til voksne, bliver hele tiden udviklet, men der er ikke mange, der overvejer at tekonlogien også bliver bedre til børn. Der er det især værd at overveje om den næste junior eller børnehjelm skal være med MIPS-teknologi. Denne teknologi er en opgradering af den tidligere traditionelle cykelhjelm. Teknologien giver en bedre beskyttelse af hovedet, hvis man skulle komme ud for et uheld. 

Se vores børnehjelm med MIPS HER

Lær om MIPS HER


Det er nemt at finde frem til de produkter på hjemmesiden. Du kan ved alle de relevante katagorier altid sortere efter junior i venstre side af hjemmesiden, hvis du sidder på computer og ved at trykke på "filter-knappen" i toppen, når du har valgt katagorien.