Produkter


Vis guides

Hvorfor Skal Du Køre Med Rygsæk?
Det kan være du tænker "jeg skal aldrig cykle med rygsæk". Så tag lige et kig på denne guide. Du kan også klikke på videoen og lade Morten forklare dig fordelene ved at bruge sådan en i sporet eller på landevejen! Find 3 gode grunde herunder! :) 

1. Til opbevaring af sager


Det siger sig selv at en rygsæk kan bruges til at opbevare ting. Dog skal man ikke undervurdere hvor mange essentielle ting du kan have i en enkelt rygsæk. Det kan være ekstra sko, energiprodukter, skiftetøj osv. Dette betyder for mange også at man har mulighed for at tage længere ture, da man ikke skal være bange for at løbe tør for hvad end du nu har mulighed for at have med.
 

2.Væskesystem


Mange rygsække bliver lavet med væskesystem, men næsten alle tasker har mulighed for at få indsat en væskeblære. Det giver dig mulighed for at få slukket tørsten nemt og uden at skulle ned på stellet og finde din drikkedunk. På denne måde kan du også medbringe større mængder vand, hvilket som forklaret i 1. punkt betyder at du kan være længere tid hjemmefra og cykle længere distancer. Tjek rygsække med væskesystem og væskeblære her
 

3.Behagelige funktioner


Når du tænker rygsæk , tænker du måske udelukkende på opbevaring, men hvor du så går på kompromis med komfort eller varmeudledning. Dette er ikke længere et stort problem, da taskerne i 2021 laves med masser af smarte funktioner til at afhjælpe disse problematikker. Derfor er det smart at bruge et rygsæk til cykling. Find vores store udvalg af rygsække her


 Vi håber dette har givet dig nogle gode grunde til at overveje en rygsæk, som en del af din cykelbeklædning. Hvi du har nogle spørgsmål, som ikke er blevet besvaret, så tag gerne fat i vores kundeservice,på enten chat, mail eller telefon.