Produkter


Vis guides

Hvad skal du have i din sadeltaske?


Er du i tvivl om hvad du bør have med i din sadeltaske? Eller kunne du måske godt bare tænke dig at se om andre prioriterer anderledes end dig? Så har vi her vores forslag til hvad du bør have med, når du er ude på jernhesten! 

Under videoen finder du alle de nødvendige ting, som vi mener du burde have i din sadeltaske.


 

1. Co2 pumpe (og co2 patroner)Co2-pumpen er uundværlig, hvis uheldet skulle være ude og du står med en punktering eller på anden måde et fladt hjul.
Pumpen fylder og vejer ingenting i forhold til en traditionel pumpe og kan være forskellen på om du kan fortsætte eller må trække hjem.

Husk dog også at tage Co2-patroner med til pumpen. Overvej at tage minimum 2 patroner med, så du klar, hvis du skulle være ekstra uheldig.

Du kan se vores Co2-pumper & patroner her

Hvis du er i tvivl om hvordan du benytter en Co2-pumpe, så kig på vores video om Co2-pumper på linket her
 

2. Selvklæbende lapperSelvklæbende lapper er stadig noget af det vigtigste at have med på turen, hvis du med hvis du står med en punktering. Når du har lokaliseret hullet, kan du med lapperne nemt og hurtigt få forsejlet hullet, hvorefter du kan fylde luft i dækket igen.

Lapperne finder du på linket her
 

3. CykelslangeEn ekstra cykelslange er den største ting i saddeltasken, men kan spare dig for noget besvær, hvis du ikke har tid til at finde hullet, lappe cyklen osv. 
I kombination med Co2-pumpen kan du være på farten på ingen tid igen.

Alle de forskellige cykelslanger finder du her.
​​​​​

4. Dækjern
Simpelt og vigtigt. Dækjernet er let, småt og nødvendigt på cykelturen. Det betyder at det uden problemer kan tilføjes til sadeltasken uden at skulle fjerne noget andet.

Se vores forskellige dækjern på linket her 
 

5. Samleled

​​​​​​​
​​​​​​​

Med ekstra samleled kan du i stedet for at fikse leddene i stedet bare skubbe et led ud og udskifte med et nyt. Dette er en del nemmere og samleleddene fylder næsten intet.

Vi har samleled til alle typer cykel, som du kan finde her

​​​​​​​

6. Multitool (gerne med kædeskiller)
Med et multitool er du sikker på at have langt de fleste, mest brugte stykker cykelværktøj ved hånden - og tilmed på en meget pladsbesparende måde. Det er dog vigtigt at du bruger et mutlitool med kædeskiller, der er nødvendigt for at kunne udskifte led i kæden og generelt fikse problemer, der opstår med kæden.

Find det multitool, der passer til dit behov her
 

7. Det siger sig selvDen sidste siger sig selv - du skal selvfølgelig bruge en sadeltaske, der kan holde på alle de ting, du skal have med.

Når du skal have alle disse produkter med på farten, så stiller det selvfølgelig nogle krav til selve sadeltasken, der skal både stor nok, men også solid nok. Vi har et stort udvalg i sadeltasker i mange forskellige størrelse (hvor mange af dem har plads til endnu mere end det, vi har beskrevet ovenfor.

​​​​​​​Se vores sadeltasker her