Produkter


Vis guides

Guide til at undgå punkteringer - 5 Gode RådPunkteringer er bare noget af det værste ved cykling!
Men heldigvis er det lavet et hav af muligheder for at undgå fremtidige punkteringer.
Normalt er det jo altid en balancegang mellem stadig at have en hurtig og let rullende cykel men det er smidt ud af vinduet her. Nu handler det bare om at undgå punkteringer.

Her kommer 5 bud på hvad du kan gøre for ikke at punktere igen

1. Dæk med punkteringsbeskyttelse

​​​​"Bemærk kontaktflade mellem asfalt og dæk"
Det vigtigste punkt ved en punktering er det yderste: dækket. Et dæk med en høj punkteringsbeskyttelse giver dig klart de bedste muligheder for at undgå punkteringer. Som det yderste lag panser skal det stoppe alt uvelkomment og til den rigtige pris kan man sagtens få et dæk som næsten er punkter frit men stadig ruller rigtig godt.

Du kan købe Dæk her:
Husk at bruge filter funktionen "høj punkteringsbeskyttelse"


2. Slange med væske

Det næste råd kommer ved det næste lag i hjulet. Det er selvfølgelig slangen som kan punktere. Dette kan undgåes ved at fylde lappevæske / tubeless væske i slangen som så størkner omkring et punkterings hul og stoppe luften fra at sive ud. 
Find slanger med væske her:

Find væske til slanger her:


3. Dækindlæg

Indlæg til dækket var meget populært førhen, men efter at dæk producenter er blevet rigtig godt til at indbygge dækindlæg som standard i dækket, er nødvendigheden for båndet ikke været så høj. Dog er dette ikke en snak om nødvendighed men en snak om at undgå punkteringer, så hvis du ønsker et ekstra lags beskyttelse, er dækindlæg en god opgradering.
Se vores udvalg af sækindlæg her:

4. Tubeless

No Tube? No problem
Hvis man fjerner slangen fra ligningen kan den jo slet ikke punktere. Det kan man gøre ved at lave sit hjul om til tubeless
Se Hvordan du gør lige her:
Tubeless / slangefri fungerer på den måde at du med Tubeless kompatibelt hjul, ventil og dæk kan køre uden slangen men i stedet med en lappevæske i dækket som lukker huller og forhindrer snakebites / nappehuller. Igen er det her meget vigtigt hvor god punkteringsbeskyttelse dækket har.
Se vores Tubeless kits, og sealants her:

5. Fælg og fælgbånd

Vi skal kigge ind af og se om fejlen kommer indefra.
Det er selvfølgelig inden i fælgen vi skal kigge. Har man nemlig et slidt eller gammelt fælgbånd kan det være skyld i at din slange punkterer. Derfor er det vigtigt at du tjekker hvor på din slange hullet er, for kommer det fra indersiden, så er det højest sandsynligt et nyt fælgbånd der skal til for at afhjælpe problemet.
Se vores fælgbånd her:

Det kan også være en nippel fra fælgen eller en dårlig kant laver hul på slangen, og så skal du enten i gang med sandpapir eller have anskaffet en ny fælg
Du kan købe hjul her:

Husk du altid kan kontakte os på mail med yderligere spørgsmål på info@cykelgear.dk