Produkter


Vis guides

Find den perfekte gave til cykelentusiasten
Det kan være svært at finde en god gave. Men giver vi gerne et overblik over nogle sikrer valg som modtageren som er fan af den tohjulede helt sikkert bliver glad for. Skulle de ske at den ikke lige faldt i god jord alligevel, har vi 365 dages returret så du kan bytte eller få pengene tilbage uden besvær.


Gave ideer til den cykel interesserede kan afhænge af flere ting, som om de kører på Mountainbike, Racercykel eller Citybike. Her er dog nogle gode bud(syntes vi) på gode gaver til en der cykler meget.
*Ændringer i priser kan forekomme. Den gældende pris er den du finder sammen med produkterne
 

Gaver til under 100 kr:


Måske du mangler en lille gave til cyklisten for at fuldende, eller sende en sød tanke.
 

 

Energi bar til 15,-


Det virker måske lidt sjovt at give en energi bar som gave til cyklisten, men det her svarer altså til den helt store omgang marabou chokolade plader. og har kan man jo bare gange op til at prisen den passer.
 

Multitool med 9 funktioner til 49,-


Man bliver aldrig træt af at få værktøj, og multitools er ingen undtagelse. De små multi funktionelle værktøjer er en nødvendighed for den der færdes alle mulige stedet på sin cykel.Rengørings børster til cyklen til 59,-


En lille fin og betænksom gave til cykel ejeren


 

Bluetooth Hovedtelefoner til 95,-


Disse smarte og flotte bluetooth høretelefoner er super fede og er meget lækre at cykle med da de ikke bliver viklet ind i står og ben men du træder afsted i pedalerne. Gaven til musikelskeren på cyklen
 

Force Flex Solbriller til 99,-


Der er sjældent meget plads på en cykel, derfor er disse solbriller helt perfekte fordi de kan foldes så meget sammen at de kan være i alle slags lommer. De kan derfor altid være i en cykeljakke eller en sadeltaske.

 

Fed Cykel T-shirt til 99,-


Denne lækre t-shirt med fedt motiv er lige noget for en ægte fan af sin cykel. Den kan også få i hvid eller som sort med hvid tekst.

 

Gaver til under 200 kr:

  

Unbrako sæt til 149,-


Sådan et sæt er uundværligt for en cykelentisuast og man kan næsten ikke får for mange af dem. De har det med at blive væk så hellere et sæt for meget vil være godt. 

Klassisk Cykelkasket fra 149 til 159,- I flere farver


Onesize så den passer på de fleste hoveder og man kan derfor ikke gå helt galt med sådan en som gave til cykelrytteren. 

 

Solbrillen der matcher cyklen fra 159 til 199,-

Selvfølgelig skal solbrillen matche hjelmen, handskerne eller cyklen. Her er der en masse bud på super fede briller som næsten alle kommer med etui, pose, pudseklud og ekstra linser som passer til vejret


 

Aktivitetsur til 179,-

Dette smarte ur er en super gave til motionisten både på cykel og til fods. Den kan kobles til mobilen og give dig alle mulige smarte informationer.
 

 

Kvalitets skoovertræk til 199,-

Cykel entisuasten bliver altid glad for at se GripGrap logoet. Disse super smarte skoovertræk ser piv frække ud, og giver en god genkendelighed.


 

Gaver til under 500 kr

 

Cykelrygsæk med væskesystem fra 279,- til 349,-


Top kvalitet og super fed gave til en cyklist som ofte tager på lange ture. 


 

 

In-ear hovedtelefoner til 299,-

Denver bluetooth høretelefoner er den perfekte til cykelrytteren som nyder en god podcast eller noget musik når de er ude og trille.


 

Fotokromiske briller Fra 269,- til 499,-


Disse super smarte briller er gode til cykelrytteren som har alt. linserne skifter farve alt efter hvor mange UV stråler der rammer brillen og er derfor super gode til det danske vejr.

 

 

Værktøjssæt med 37 dele til 459,-

Et hammer godt værktøjssæt som gave til den der mangler lidt forskelligt specialværktøj til cyklen. 

Cykelcomputer med GPS til 499,-


En cykelcomputer som er spækket med fede funktioner til en utrolig pris. Den er meget nem og håndtere og så kan du let skifte den fra cykel til cykel. God gave til cykelrytteren.  

Gaver til over 500 kr

 

 

Fodpumpe der kan det hele til 882,-


En fodpumpe med kammer som giver ekstra muligheder og praktisk designet så det er en god gave til cyklisten
 

Oakley cykelbriller til 1249,-


Gaven til rytteren hvor kun det bedste er godt nok 

 

Værktøjs Kasse med det hele til 2599,-


Denne værktøjskasse er virkelig alt man kan bruge hjemme i garagen til at fixe og reparere enhver cykel. og stadig kompakt nok til at man kan have den med. 

Garmin Edge 1030 Cykelcomputer Bundle der kan det hele til 4199,-


Gaven den ægte cykelentusiast vil savle over. Denne cykelcomputer bundle kan alt det man kunne ønske sig på den tohjulede.​
 

 

Arbejdstander til 1199,-


Måske din cykelven har et stativ, men har din cykelven et stativ der kan dreje 360 grader? Denne arbejdstander er let, praktisk og flot. Foretrukket af professionelle teams.