Produkter


Vis guides

Find De Rigtige Kuglelejer Til Dit Hjul!Du kender det sikkert. Du skal bruge et nyt kugleleje og her går du i panik - for hvordan finder man et, der passer til dit hjul??
Dont worry - vi hjælper dig! Hvis du følger disse trin, så vil du med stor sandsynlighed have fundet det perfekte kugleleje til dit hjul!
 

1. Åbn hjulet
Det er forskelligt hvilket værktøj du skal bruge, men de fleste kan åbnes med et unbrakosæt. 

 

2. Tag lejet ud og kig godt på det.
Nu skal du holde godt øje. Hvis du er heldig, så står der nogle tal på dit eksisterende kugleleje (eksempelvis 6901). Hvis det er tilfældet, kan du i de fleste tilfælde søge på dette nummer på vores hjemmeside, hvor et leje, der passer vil komme frem. Hvis det ikke er tilfældet, skal du have gang i målebåndet eller skydelejet. 
 

De tre mål du skal bruge er:

- Udvendigt mål
- Indvendigt mål
- Bredde
 

3. Find et nyt på hjemmesiden!
Brug de tal du har målt dig frem til og sæt dem ind i vores smarte filter funktion. Det giver dig de muligheder der er til et nyt leje, der samtidig passer til dit hjul. Det er så nemt som det lyder og du finder udvalget på linket lige nedenfor.

 

Find vores udvendige lejer herVi har et kæmpe udvalg af kuglelejer til enhver prisklasse. Du har mulighed for i det fleste tilfælde at kunne vælge mellem almindelige stållejer eller de dyrere keramiske lejer. Dette er en opgradering fra stållejer og der er flere fordele ved at vælge disse i stedet. Ønsker du at vide mere om kuglelejer, så tjek vores videoer på emnet. Du skal også være meget velkommen til at sende os en mail, chat eller et billede af dit kuleleje. Så hjælper vi dig gerne frem til det rigtige for dig og dit hjul.