Produkter


Vis guides

Dynaplugs - Redningen til tubeless dækket

Nem, hurtig og effektiv løsning hvis dit tubeless dæk punkterer


En af de mest populære trends i nyere tid er tubeless dækket som snart har spredt sig ud til alle former for sportscykler. Tubeless mirakel systemet som hele tiden lapper sig selv hvis der skulle komme huller i dækket. Og når så alle slanger både på vægt og pris er sparet forstår man godt successen som tubeless systemet ruller med for tiden.

Vil du gerne køre tubeless? Se hvordan man konvertere sit hjul om til et tubeless setup

Men er uheldet ude og får du et hul som er for stort for din tubeless væske kan lappe det selv, skal du bruge noget godt tubeless lappegrej. Her kommer Dynaplug på banen med sine skarpe produkter som er en af de mest effektive og nemme løsninger til når du skal have lappet et tubeless dæk i en fart.

Dynaplug fungerer på den måde at der sættes en "plug" i hullet som er pileformet og derfor har en modhage. På den måde bliver pluggen i hullet og holder dækket tæt som var det nyt. Pluggen sidder nu inde i dækket med sin gummi del der slutter tæt og stikker ud igennem hullet. Nu er du klar til at køre videre på stedet. Når du har mulighed for det kan du klippe gummi strengen ned til mønsterets højde.Men det innovative og smarte produkt stopper ikke der. Hvis man køber et Dynaplug Air Kit får du et dynaplug som arbejder sammen med en CO2 pumpe som så kan pumpe dækket op samtidig med at du lapper det. På den måde er du klar til at fortsætte turen i samme sekund du har lappet cyklen.

Dette er især smart hvis man ikke har nået at stoppe punkteringen i tide og dækket er tømt for luft. Er dækket helt tomt kan det være svært at få sat lapningen rigtig da der ikke er noget lufttryk til at trykke lapningen helt på plads. Air kit tubeless reperationssættet fylder dækket op igennem hullet og efter lader pluggen i hullet når du trækker værktøjet tilbage.

Du kan læse Cykelstarts.dk's anbefaling af dynaplugs her:

Prisen starter ved 80,- for pakker med plugs og det skræmmer nogen lidt væk, i forhold til mulige løsninger med lappestrenge og lignende. Men prisen for Dynaplugs er rigtig godt givet ud, for hvis du har brugt 300+ på dæk ville det være ærgeligt at give tabt pga en lille punktering. Dynaplug giver dig en meget holdbar løsning på rekordtid så du ikke skal være bange for om lapningen holder.

Du kan se hele dynaplug udvalget her: