Produkter


Vis guides

4 Cykelcomputere Under 500 Kroner
Her finder du en nem og simpel gennemgang af 4 gode bud, hvis du leder efter en cykelcomputer til under 500 kroner. Dette er et fint budget, men der er stor forskel på hvor mange funktioner du får med i pakken til denne pris, der ligger et godt stykke under topmodeller fra Wahoo, Garmin og andre markedsledere. Vi har gjort det simpelt og nemt for dig at overskue de forskellige modeller. For mere info, klik på linket under billederne. Følg med herunder:

 

1.iGPSPORT iGS130


iGPSPORT iGS130 GPS Cykelcomputer
Pris: 329,-
Værd at nævne: Gemmer data. Indeholder GPS. Prisbilligt valg med gode funktioner.
Find den her

 
 

2.Sigma Sport Pure 20

Sigma Sport Pure 20 GPS Cykelcomputer
Pris:
475,-
Værd at nævne: Dataoverførsel til Strava. GPS. Solidt valg fra en god producent.
Find den her

 
 

3.Cateye Velo

Cateye Velo Cykelcomputer
​​​​​​Pris: 299,-
Værd at nævne: Kompakt computer, der ikke sidder i vejen. Spækket med forskellige funktioner.
Find den her

 

4.Cateye Padrone

Cateye Padrone Cykelcomputer
Pris:
329,-
Værd at nævne: Dataoverførsel til Strava. GPS. Solidt valg fra en god producent.
Find den her

 

 

Skal du bruge andre gode bud på cykelcomputere, så tag gerne fat i vores kundeservice. Så vil vi med glæde rådgive dig i retning af din nye cykelcomputer. Find hele vores udvalg her


Cykelgear har det største udvalg af cykelcomputere og vores kundeservice tager dig gerne i hånden, hvis du skulle lede efter din næste cykelcomputer. Uanset om du leder efter en Garmin cykelcomputer, Wahoo cykelcomputer eller nogle af de mange andre, så kig på vores store udvalg. Mange af computerne har funktioner som kilometertæller, ur, højdemåler. Dertil kan du tilkøbe sensorer til mange cykelcomputere. De kan eksempelvis være kadencemåler, højdemåler, pulsmåler, wattmåler og meget, meget mere. Du vil opleve at du kan finde billige cykelcomputere på Cykelgear.dk. Vi tilføjer hele tiden nye modeller af cykelcomputere, så hold øje på vores side.