TOUR SALE! Spar op til 50 % her

Five Ten

Sko fra Five Ten er udviklet til cykelturen, hvor der er brug for den perfekte flade gummisål. Five Ten udvikler produkter indenfor kategorien udendørs og atletisk fodtøj. Five Ten udvikler både MTB-sko til flade pedaler uden klik og til pedaler med klik.

Five Ten har sin begyndelse tilbage i 1985, hvor grundlæggeren Charles Cole satte sig for at skabe den ultimative sko til klatring. Brandets navn, Five Ten, refererer til skalaen over sværhedsgrader i klatring – og 5.10 er den sværeste grad - og det var præcis det niveau af præstation, de stræbte efter. Fra klatring bevægede de sig ind i MTB-verdenen og har siden markeret sig som en af de førende inden for teknisk og ydeevneorienteret fodtøj til cyklister. I november 2011 blev Five Ten opkøbt af sportsgiganten Adidas, der har videreudviklet brandet med kvalitet og grundighed for øje.

Five Ten er kendt for deres skos banebrydende greb. Deres signaturgummiblanding, Stealth Rubber, er blevet en legende inden for cykelverdenen. Denne gummiblanding giver en utrolig kontrol, uanset om det er på pedalerne, stierne eller klipperne. Brandet er mest kendt for deres cykelsko, der kombinerer førsteklasses materialer, innovativt design og den uovertrufne Stealth Rubber-sål.

Læs mere
Mest populære produkter
Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
ud af 1 sider
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvad adskiller sko fra Five Ten fra sko fra andre mærker?
Sko fra Five Ten er kendt for deres Stealth-gummisåler, som giver enestående greb og kontrol - især på pedaler. Deres sko er også kendt for deres holdbarhed og pasform. Komforten er også i top, når du er på din cykel med Five Ten-sko på.
2
Kan sko fra Five Ten bruges til alle typer terræn?

Five Ten: Den legendariske fodtøjsmager til cykelentusiaster

Five Ten udbyder en række forskellige modeller til når du skal køre mountainbike. Det er bl.a. Kestrel Lace, Impact og den populære Freerider. Skoene er udviklet i forskellige farver og materialer, så der findes en sko til enhver smag. Five Ten sneakers er udviklet i blødt gummi, så du står optimalt fast på pedalerne under hele cykelturen. Størstedelen af skoene spændes med snørebånd, nogle med både snørebånd og velcro henover vristen og enkelte med BOA-spænde.

Du vil med disse modeller opleve en komfort du som regel kun forbinder med Sneakers og andre behagelige sko grundet de gode materialer og formen på skoen. Ved at vælge dette mærke er du sikker på at få sko, der holder i lang tid og som er behagelige for dine fødder. 

 

Ikonske sko fra Five Ten:

 

  1. Freerider-serien: Five Tens Freerider-serie er en favorit blandt mountainbikere. Skoene i denne serie tilbyder skøn komfort, robusthed og et solidt greb til at tackle enhver sti med selvtillid.
     

  2. Impact-serien: Disse sko er skabt til de mere hardcore mountainbikere, der kræver ekstra beskyttelse og støtte. Med forstærket konstruktion og maksimal grebsevne er Impact-serien perfekt til teknisk og krævende terræn.
     

  3. Sleuth-serien: En mere alsidig serie, der passer til både cykling og hverdagsbrug. Sleuth-serien kombinerer stil og ydeevne, hvilket gør dem ideelle til dem, der ønsker komfort både på og uden for cyklen.

 

Er du i tvivl om hvilken sko, der passer bedst til dig, er du altid velkommen til at tage fat i vores kundeservice, der med glæde vil guide dig i den rigtige retning og give dig mere afklaring.