Modtag fredag
bestil inden 16:00 Modtag torsdag daoHOME
bestil inden 19:30 Modtag torsdag PostNord HOME
bestil inden 20:30 Modtag torsdag GLS
Modtag fredag bestil inden 16:00 torsdag daoHOME bestil inden 19:30 torsdag PostNord HOME bestil inden 20:30 torsdag GLS

Dagens tilbud

Nordthy Mini Müsli Bars 10-12 stk. 150 gram Banan

Nordthy Mini Müsli Bars 10-12 stk. 150 gram Banan

Spar 33%
15,00
10,00

Billig cykelutrustning


Hvad er en racercykel?


Hvad er en racercykel? Hvorfor skal du vælge en racercykel? Det kan være spørgsmål du stiller dig selv og med god grund, for det er efterhånden et komplekst stykke mekanik. En racercykel eller en landevejscykel som det også kaldes, er selvfølgelig til dig, der gerne vil ud på landevejen, opnå høj fart og få kørt en helt masse kilometer. Dog er en racercykel også til dig, der gerne bare vil hurtigt fra A til B - det kan også være som pendlercyklist i byen. Racercyklen er overlegen på de fleste områder, så længe at underlaget ikke er på naturstier eller op af store bump. Dette er på grund af dækkets tynde profil, utrolig stabile og faste stel og med dækmønstret, der ikke er aggressivt men giver det nødvendige greb.

Cykelgear.dk har et kæmpestort udvalg af racercykler i alle forskellige prisklasser. Det betyder også at du finder nemt finder en billig racercykel hos os. Med mærker som Romet kan du til en skarp pris og billigt begynde at cykle på racer cykel. Vi har også mærker som Giant og Haibike, der ligger i en anden prisklasse, men stadig med prismatch, så du er sikret den bedste pris.
 

Vægt


Når du vælger racercykel vil vægten være vigtigt for mange. Jo lavere vægt, jo mere mere får du ud af de watt/kraft du træder. Derfor vil de lette carbon cykler som udgangspunkt også være dyrere end de den stærke aluminiums racercykel. Man kan spare en stor del af cyklens vægt ved at kigge på hvilke materialer, der bruges. Ikke bare på stellet, men også på sadelpind, pedaler, styr og ja, dæk. De letteste materialer, der bruges i cykelverdenen er, nok ikke overraskende, kulfiber - eller carbon som det hedder på engelsk. Du kan eksempelvis finde vores carbonstyr på linket her.
 

Dæk


Dæk er en vigtig faktor, når du skal sikre de optimale forhold for dit behov. Uanset om det omhandler om slidmønstre, rullemodstand eller punkteringsbeskyttelse. Uanset hvilket dæk du behøver, har vi det du har brug for. Er du i tvivl om hvilket dæk du behøver, så tag gerne fat i vores flinke og dygtige kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig igennem.
Der kan også kigges på om det kunne være aktuelt for dig med tubeless-dæk. Du kan finde alle tubelessdæk her.
Husk at hvis man kører på en racercykel kan en normal citybike pumpe have svært ved at pumpe det anbefalede tryk som skal i en racerslange. Du kan finde fodpumper her som der kan klare det