Klik ikke på mig.
Modtag fredag
bestil inden 19:30 Modtag torsdag PostNord HOME
bestil inden 20:30 Modtag torsdag GLS
Modtag fredag bestil inden 19:30 torsdag PostNord HOME bestil inden 20:30 torsdag GLS

Svedtøj

Læs mere om Svedtøj her

Svedtøj Bestsellers

Dagens tilbud

Lezyne matrix dækjern 2 stk. sort

Lezyne matrix dækjern 2 stk. sort

Spar 66%
29,00
10,00

Billig cykelutrustning


Svedundertøj og baselayer


Her på siden finder du vores store udvalg af baselayer, bedre kendt som svedundertøj eller basislag. Hvis du ønsker at få helt styr på funktionerne ved at anvende baselayer, så tag et kik på nedenstående beskrivelse.

Baselayer og cykelundertøj er svedtransporterende cykeltøj, som er et absolut must-have i garderoben til enhver slags vind og vejr. I vores brede sortiment finder du et hav af forskellige modeller fra en masse lækre brands som bl.a. Astral, Craft, Force, Fuse og GripGrab. Baselayer produkterne indebærer alt fra bukser og underbukser til sports BH'er, toppe, og t-shirts. Vores baselayer findes både til damer, herrer og i junior størrelser.
 

Hvordan klæder du dig bedst på til cykelturen?

Når du begiver dig ud på din cykeltur, bør du først beklæde dig med et svedtransporterende lag inderst. Dette lag sikrer dig en god komfort under hele turen. Det er derfor vigtigt at du vælger de produkter, der passer bedst til dig ud fra model, mærke og materiale. På denne måde opfylder vi dit behov bedst muligt.

Her på siden kan du finde det perfekte baselayer, som opfylder lige de funktioner du har brug for.
Det kan klart anbefales at benytte sig af vores baselayer med svedtransporterende effekt, da det giver kroppen mulighed for at ånde og holde sig varm.
 

Hvorfor er et baselayer vigtigt?

Når du træner, vil du opleve at din kropstemperatur stiger. Det betyder også, at kroppen vil forsøge at komme af med varmen og holde sig kølig. Derfor transporterer den sved (vand) ud på ydersiden af huden. På den måde skabes en fordampningskøling, der er med til at sænke kroppens temperatur. Det er i denne proces, at det er vigtigt, at du vælger svedtransporterende tøj.

Hvis du ikke anskaffer dig tøj, der er designet til dette formål, vil du hurtigt opleve at blive våd og klam på din cykeltur. Herved får du svært ved at opnå en behagelig kropstemperatur igen. Specielt om vinteren kan dette være et stort problem, da du hurtigt vil blive meget fugtig og derved blive kold.
 

Hvad kan svedtransporterende produkter bestå i?

Baselayer kan både være bluser med lange eller korte ærmer, bukser, toppe, og t-shirts. Vi forhandler også undertøj her på siden, som også har samme effekt som baselayer. Alt efter din krop, din træning og vejret kan du have behov for forskellige modeller. Om vinteren har du i højere grad brug for et baselayer, der holder dig tør og varm. Her kan du med fordel vælge produkter lavet af materialet merinould. Her findes alt fra strømper og baselayer til huer og vanter. Dertil udbyder vi thermopads, også kaldet kropsvarmere, til dem der vil være helt sikre på at holde hænder og fødder varme.

Om sommeren har du brug for en model, der transporterer sveden væk fra din krop, og giver dig masser af mulighed for udluftning, åndbarhed og ventilation. Det kan eksempelvis være en top eller en t-shirt i et lækkert seamless design.
 

Svedundertøj og baselayer hos Cykelgear.dk

Vores produkter kan bruges hele året rundt, og er både effektive i de varme og i de kolde måneder.
Du finder alle vores modeller af svedtransporterende cykeltøj inde på denne side. Her kan du frit kan vælge imellem de produkter, der passer bedst til dine behov. Vi forhandler en lang række modeller i forskellige materialer, alt fra et lækkert seamless design til et varmt sæt kvalitetsundertøj i merinould.

Har du ikke fået svar på det du søgte, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig om vores forskellige produkter.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.