Husk, julegaver kan byttes i 365 dage
Modtag inden jul - Bestil inden 20. dec. kl. 15.00
Produkter


  • ProducentX
  • StørrelseX
  • ÆrmerX
  • FarveX
  • KønX
  • LagerX
Fjern alle filtre

Her på siden kan du finde vores store og brede udvalg af svedtransporterende cykeltøj. Vores baselayer og cykelundertøj er et absolut must-have i garderoben og du kan finde forskellige modeller fra et hav af producenter. Vi forhandler produkter fra bl.a. mærker som Astral, Craft, Force, Fuse og GripGrab. På siden har du mulighed for at finde alt baselayer indenfor underbukser og sports BH'er, toppe, t-shirts og bukser.

Den rigtige cykelbeklædning
Baselayer og undertøj er det inderste lag du bør have på når du begiver dig ud på din cykeltur. Det inderste lag er vigtigt for din komfort under hele turen, og det er derfor meget vigtigt at du vælger model, mærke og materiale efter dit behov.
På denne side kan du finde vores udvalg af undertøj og baselayer (eller basislag), så du er klar til cykelturen. Det er vigtigt at du vælger baselayer der har en svedtransporterende egenskab.

Når du træner, så stiger din kropstemperatur. Det betyder også at kroppen vil forsøge at komme af med varmen og holde sig kølig ved at transportere sved (vand) ud på ydersiden af huden, for på den måde at skabe en fordampningskøling, der er med til at sænke kroppens temperatur.
Det er i denne proces, at det er vigtigt at du vælger svedtransporterende tøj. Hvis du ikke anskaffer dig tøj der er designet til dette formål, vil du hurtigt opleve at blive våd og klam på din cykeltur. Specielt om vinteren kan dette være et stort problem, da du hurtigt vil blive meget fugtig og derfor også bliver kold.

Basislag kan både være bluser med lange eller korte ærmer, bukser, toppe, og t-shirts. Vi forhandler også undertøj her på siden, som også har effekt som baselayer. Alt efter din krop, din træning og vejret kan du have behov for forskellige modeller. Om vinteren har du i hjere grad brug for et baselayer der holder dig tør og varm, mens du om sommeren har brug for en model der transportere sveden væk fra din krop, og giver dig masser af mulighed for udluftning og ventilation (eksempelvis en top eller ærmeløs t-shirt).

Cykelundertøj og baselayer hos cykelgear.dk
Cykelundertøj og baselayers er beregnet til at transportere sveden væk fra kroppen når du cykler eller træner, så du ikke bliver fugtig. Dette betyder at produkterne kan bruges hele året rundt, og både er effektive i de varme og i de kolde måneder.

Du kan finde flere forskellige modeller inde på vores side, så du kan finde frem til den model der passer bedst til dine behov. Vi forhandler produkter i forskellige modeller og materialer. Har du spørgsmål til produkterne, så skal du være mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her sidder vi altid klar til at rådgive og vejlede dig omkring alt fra cykeltøj og baselayers, til cykler, reservedele og alt derimellem.