Produkter


Craft Verve lange bukser med seler og indlæg
Craft Verve lange bukser med seler og indlæg
Craft Verve lange bukser med seler og indlæg
Craft Verve lange bukser med seler og indlæg

Craft Verve lange bukser med seler og indlæg

Gratis fragt*
Modelnr.1905450-999000
LeveringModtag i morgen
FragtFra 0 kr.

På lager

84900

Vejl.:
1.04900


DAO: Bestil inden 15:00
GLS: Bestil inden 17:30
Modtag i morgen  • Beskrivelse
  • Størrelse
    Se her
Se flere produkter fra CraftCraft Verve bib tights.

De lange bukser fra Craft er børstede på indersiden, så de hjælper med at isolere dig, og holde dig varm på vinterturene.
Fronten på bukserne er lavet vindtætte og vandafvisende, så de er perfekte til den danske vinter.
Bagsiden er lavet i 4vejs strækbart stof, så de hjælper med pasformen bliver tæt til benene, og de bliver komfortable at have på.
Bagsiden har ikke samme vind- og vandstop som fronten, hvilket også gør, at bagsiden er mere åndbar og hjælper med at holde temperaturen nede, hvis vejret skulle blive varmere i løbet af turen.
På lænden er der igen det samme vand- og vindstop, så du ikke bliver påvirket af vandet på vejen, der sprøjter fra baghjulet.

På bukserne er der stribet grafik, og den ene grafik er reflekterende. På lænden er der også reflekterende detaljer, der hjælper med hjælper med synligheden i trafikken.

Puden i bukserne er Craft Infinity C1 - det ypperste Craft indlæg. Det er lavet med 4-way stretch, så det kan give sig i alle retninger. Det betyder, det altid vil ligge bedst muligt i forhold til din position på cyklen.
Indlægget er 14mm hvor det er tykkest, og er lavet mindre på ergonomisk rigtige steder, så det bliver helt ned til 4mm.

Ryggen ved selerne er lavet i mesh, så du bedre kan komme af med varmen under jakken. I bunden af benene er der en lynlås til begge ben, der sikrer dig en tæt pasform.Specifikationer

ProducentCraft
SelerMed seler
IndlægMed indlæg
KønHerreCraft Verve lange bukser med seler og indlægCraft Verve lange bukser med seler og indlægCraft Verve lange bukser med seler og indlæg
Luk X
Pinterest