Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 17:00
Modtag i morgen GLS Bestil inden 17:00

Racer / spinningsko

Læs mere om Racer / spinningsko her

Racer / spinningsko Bestsellers

Dagens tilbud

BikeBrother Kæderenser m. 6 børster

BikeBrother Kæderenser m. 6 børster

Spar 38%
79,00
49,00

Billig cykelutrustning


Sko til racercykel og spinning


Vi tilbyder et bredt udvalg af cykelsko til racer og sko til spinning. Formålet med en cykelsko er at du får en effektiv kraftoverførsel fra dine ben og ned i pedalerne. Når du begynder til spinning eller anden indendørs cykling er cykelsko en god investering, da du får mere ud af din motion. Du vil opleve at du træder flere vat og nemmere holder kadence, da du har bedre føling med din cykel. Når du kigger på cykelsko skal du være opmærksom på hvilket kliksystem du skal bruge. Det skal nemlig passe til pedalerne og de klamper du skal have på.
 

Klamper til spinning


Det er vigtigt at finde de korrekte klamper til din sko og pedal. De skal nemlig passe sammen. Hvis du bruger din cykelsko til spinning vil du med stor sandsynlighed skulle bruge Look Delta, da det er dette system, der sidder på de fleste spinningscykler i de store fitnesskæder. Du kan de fleste steder låne sko, men der er selvsagt mange fordele ved at benytte sit eget par. Når du vælger en racersko til enten racer eller spinning, så er der flere faktorer du skal være bekendt med. Hvilken stivhed skal du have, hvilke materialer, hvilke mærker og modeller passer til formen på din fod?
 

Hvad skal du vide om cykelsko?


En cykelsko har ofte en stivhed i sålen som er med til at øge kraftoverførslen fra ben og fødder. De fleste såler er lavet i et plast komposit, men nogle sko er med en endnu stivere carbon sål. Vi tilbyder alle de populære mærker og du kan finde en ny sko fra priser på 399 og op, så du behøver ikke sprænge banken for at begynde at køre med kliksko til spinning eller racer. Du skal dog huske at tilkøbe klamper til skoene, da de ikke medfølger. Dem finder du her

Hvad der er vigtigt for dig, ved du med stor sandsynlighed bedst, men hvis du er ny og i tvivl, så kan du med fordel kontakte vores hjælpsomme kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig i retning af det rigtige valg til dine behov - og måske endda hjælpe med at klarlægge hvad du har brug for.

Vi har tilmed prismatch på alle sko til spinning og sko til racercykel, så du er sikret den billigste pris på markedet. Hvis der er et produkt du finder billigere et andet sted, så retter vi prisen for dig. Benyt blot den knap på produktet, der hedder "set billigere?", så vender vi tilbage til dig.
 

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.