Klik ikke på mig.
Modtag i morgen
GLS Bestil inden 20:30
Modtag i morgen GLS Bestil inden 20:30

Cykelshorts med seler

Læs mere om Cykelshorts med seler her

Cykelshorts med seler Bestsellers

Dagens tilbud

Muc-Off Bio Grease 450g

Muc-Off Bio Grease 450g

Spar 24%
289,00
219,00

Billig cykelutrustning


Hos cykelgear.dk kan du finde et nøje udvalg af cykelshorts med seler, til både mænd og kvinder. Her på siden kan du se hele vores udvalg og du finder mange fede produkter fra et hav af dygtige og kendte producenter. Du kan bl.a. finde cykelshorts fra producenter som Astral, BikeBrother, Craft, Endura, Force, Newline og mange andre. Du har derfor rig mulighed for at finde et par super fede cykelshorts.

Cykelshorts med seler
Her på siden kan du finde hele vores sortiment af cykelshorts med seler til både mænd og kvinder. Du kan bruge filtreringsknapperne øverst til venstre, for at sortere i køn, producent eller størrelse. På den måde kan du se det udvalg som passer perfekt til dig og dine behov.

Inden du køber cykelshorts
Inden du køber dine nye cykelshorts, er der nogle punkter du skal tage stilling til. Det er vigtigt at cykelshortsene passer til dine behov og derfor kan du med god grund kigge på følgende egenskaber:
Hvorfor cykelshorts med seler
Cykelshorts med seler har generelt en bedre pasform end almindelige cykelbukser. Selerne er med at holde cykelshortsene oppe og samtidig sørger de for at der ikke er et ”hul” mellem shorts og cykeltrøje. En anden fordel ved denne type af cykelshorts, er at du slipper for at have en elastik henover maven. På længere ture kan denne nemlig godt blive irriterende og generende. Desuden kan det være svært at finde den perfekte pasform, med en elastik om livet.
Det er også vigtigt at dine seler er brede og ventilerede, så trykket bliver ligelig fordelt over din krop. Ventilationen er med til at give din krop den rette temperatur og transportere overflødig varme væk, så du ikke bliver våd under træning.

Er du mere interesseret i cykelshorts uden seler, så finder du dem lige her.

Få råd og vejledning til køb af cykelshorts
Hos cykelgear.dk har vi et stort og bredt udvalg af cykelshorts med seler. Du kan finde hele sortimentet lige her på siden. Vi fører et væld af producenter, så du kan finde det par der passer dig bedst. Er du i tvivl om hvilke cykelshorts du skal anskaffe dig, så skal du være mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige par cykelshorts.
 

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbrev og kom først til de gode tilbud, besparelser og gør-det-selv guides.