Produkter


Vis guides

Endura

ENDURA - Til de bedste

Det skotske mærke Endura blev startet i 1993 og med et seriøst fokus på at skubbe udviklingen og bringe nye ideer på banen,
er den lille lokale virksomhed er hurtigt vokset til et globalt brand med deres ikoniske produkter af højeste kvalitet.

Siden starten har Endura været foretrukket af nogle af de bedste atleter og top teams indenfor Landevej, MTB og triathlon.
I tæt samarbejde med atleter og experter har det medført cykeltøj som er til de bedste.

Endura tilbyder i dag et stort udvalg til alle der begiver sig ud på en cykel,
om det så er i sporet, på vejen, på vej på arbejde eller ude på BMX banen.

Har du hørt om Endura har du nok også hørt ordet: Hummvee. Hummvee Serien er et must-have for mtb ryttere der foretrækker tøj fra øverste hylde.
I serien finder du den meget populære Endura Hummvee II shorts som kan fås i et hav af fede farver og design.
Hummvee serien byder også på Jerseys, jakker, handsker, hjelme, bukser og meget mere.

Køb Endura Produkter her:

       

Kvalitet

I et kvart årti har Endura leveret cykeltøj og udstyr i høj kvalitet. Det blev startet af den ambitiøse klub rytter McFarlane med Endura Shortsen: MT500. Sættet som bestod af Shorts, Bukser og Trøjer blev hurtigt kendt blandt den nyere generation af MTB ryttere i hele England.
Hurtigt derefter udvidede Endura sit sortiment til Landevejsryttere og triathleter samt BMX ryttere så aller cyklister kunne få glæde af den kvalitet som de er så kendte for i dag.

 

Sikkerhed

Uanset hvilken sportscykel man begiver sig ud på vil der altid være en risici for at der går noget galt. Derfor bruger Endura mange ressourcer på at udvikle og producere beskyttende produkter som især ses i deres hjelme. Den udvikling har også medført priser for bedste hjelm.

 

Koroyd

I 2016 introducerede Endura Koroyd teknologien i deres cykelhjelme. Sikkerhedssystemet blev tilføjet for at kunne tilbyde et mere sikkert valg af hjelm uanset om du kører race eller MTB. Koroyd systemet er et ekstra lag inde i hjelmen som med en nøje udviklet teknologi reducerer et evt stød, og dermed minimere risikoen for hovedskader.
Det smarte ved teknologien er at den stadig bibeholder ventilationen og den lave vægt i hjelmen og bliver derfor også brugt af flere atleter.

 

Miljøvenligt

Med høj kvalitet kommer høj levetid. Endura laver alle deres produkter med henblik på at de skal kunne holde til at blive brugt, kørt og slidt af rytteren. Derfor er det også den grønne valg da du har et produkt som du forhåbentlig kan nyde i lang tid.
Derudover bruger Endura 98% genanvendelige materialer til deres pakning af varer og donerer 1% af omsætningen til velgørende formål.